От английската Висшата лига са подготвили два трофея, които бъдат

...
От английската Висшата лига са подготвили два трофея, които бъдат
Коментари Харесай

Висшата лига приготви трофеи за Ливърпул и Манчестър Сити, но оригиналът ще е на Етихад

От британската Висшата лига са подготвили два трофея, които бъдат ситуирани на стадион „ Етихад “ и стадион „ Анфийлд “ за последния ден от сезона. Както е известно, двата тима водят люта борба за купата, като разликата сред „ жителите “ и мърсисайдци е една точка в интерес на „ небесно-сините “, които са сегашния първенци.

В последния кръг Ман Сити домакинстват ва Астън Вила, а „ алените “ одобряват Уулвърхемптън. Ако „ жителите “ победят, ще завоюва четвърта купа в последните пет години. При равенство/загуба и триумф на Ливърпул обаче купата ще отиде при „ алените “.

„ The Telegraph “ написа, че истинският трофей от Висшата лига ще бъде на „ Етихад “, до момента в който репликата ще бъде на „ Анфийлд “. Причината за това е, че вероятността Сити да завоюва е надалеч по-голяма, в сравнение с да сбърка против Астън Вила.

Главният изпълнителен шеф на Премиър лийг Ричард Мастърс ще бъде в Манчестър, до момента в който краткотрайно изпълняващият длъжността президент на Висшата лига - Питър Маккормик, ще участва на трибуните на „ Анфийлд “.

Premier League presentation teams to be at Man City and Liverpool with genuine trophy at Etihad Stadium |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР