+ + + от 5 Още от същото: Булката беглец

...
+ + + от 5 Още от същото: Булката беглец
Коментари Харесай

Кино: "Билет до рая" с Джулия Робъртс и Джордж Клуни

+ + + от 5 Още от същото: " Булката дезертьор "
Ticket To Paradise е носталгичен билет за почтеното време на сантименталната комедия преди циничната интервенция на Джъд Апатоу. Когато Мег Райън и Том Ханкс, самата Робъртс и Ричард Гиър оживяваха традициите на Одри Хепбърн и Кари Грант. Върхът беше с " Нотинг хил " и " Наистина обич ", след което трябваше да гледаме небръснатата физиономия на Сет Роугън.

Чарът на класическите сантиментални комедии е, че знаем финалите им, пристигнали сме поради вълненията по пътя и възможните смешни моменти. " Билет до парадайса " покрива формулата - романтиката е по туристически великодушна, смехът я настига едвам с добавените фрагменти във финалните надписи и гег с името на Брад Пит.
Реклама
Робъртс и Клуни са разведени като в " Бандата на Оушън ", с познатото съмнение, че искрата посред им е жива. Той е сполучлив проектант в Чикаго, тя има изложба в Лос Анджелис и още носи семейството му. Редките им диалози са двубой от сарказми, единствената им точка на помирение е щерка им (Кейтлин Девър от " Зубрачки " ). Изпращат я на летището за последна почивка на остров Бали преди кариерата на юрист.

В Бали дребната се влюбва в хубав локален момък (индонезийският французин Максим Бутие), притежаващ екоферма за водорасли. Робъртс и Клуни отлитат за Бали, с цел да саботират годежа и брака (изпълнени съгласно локалните традиции) и да попречат щерка им да повтори тяхната неточност. В процеса остарялата обич изплува. Дори появяването на младия кандидат-годеник на Робъртс, водач (Лука Браво от " Емили в Париж " ), не може да осуети " зова на сърцата ".

Филмът е дъвка за окото и безгрижна веселба, двучасово бягство от проблемите на света. Концепцията е за декоративна красивост и най-малък смисъл. В нея съчетанието Робъртс - Клуни е най-важната част. Отговорен е опитният в събирането на звезди по екзотични острови британец Ол Паркър, подписал последно продължението на " Мамма миа! " (2018).
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Янко Терзиев
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР