От 28 октомври, сряда, започва поетапно включване на отоплението в

...
От 28 октомври, сряда, започва поетапно включване на отоплението в
Коментари Харесай

От сряда пускат парното в София |

От 28 октомври, сряда, стартира поетапно включване на отоплението в столицата, оповестиха от " Топлофикация София ".

Първо ще бъдат включени детските градини, образователните и здравни заведения, след което жилищните здания и най-после - администртивните и икономически консуматори.

Клиентите би трябвало да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване след стартиране на отоплението, както и да ревизират електронните си уреди за дялово систематизиране. В случай, че екранът им е загаснал, би трябвало да се потърси подпомагане от обслужващата ги компания – топлинен счетоводител.

Преди стартирането на отоплението клиентите би трябвало да приключат всички поправки и да запълнят източените съоръжения. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена, тъй като това значи, че в някое жилище ремонтът към момента не е завършил.

Ако потребителите желаят включване на отоплението в постройката да е на по-късен стадий, те би трябвало да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за задачата решение от общото заседание на етажната благосъстоятелност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР