От 26 юли до 19 август Меркурий ще бъде ретрограден.

...
От 26 юли до 19 август Меркурий ще бъде ретрограден.
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий: Всичко изисква рестартиране - от програмния софтуер до умствения

От 26 юли до 19 август Меркурий ще бъде назадничав. Традиционно Меркурий дава отговор за всички типове връзки, в това число договаряния, наемане, образование, редактиране, изследване, продажби и покупки. Ретроградното придвижване отслабва проявлението на планетата, стават промени и изненади в областите, за които дава отговор планетата.

Времето за доставки се нарушава, обещанията също. По това време има доста закъснения, задръжки. Дори техниката в този миг работи по-бавно. И всичко изисква рестартиране: от програмният програмен продукт до умствения.
По време на назадничав Меркурий хората, с които не сте говорили дълго време ще ви припомнят за себе си или може да се върнете към старите си сътрудници (това значи, че не сте поставили завършек на връзката или сте прекратили връзката по неверен метод и в този момент е време да преоцените връзката или да я приключите правилно). Що се отнася до приятелите, това не е знак, а единствено че индивида си е спомнил за вас.

През този интервал може да се появят здравословни проблеми. Нервната система се изостря, може да има разстройства в координацията на придвижването, което може да докара до разнообразни пострадвания. По това време би трябвало да бъдете доста деликатни зад кормилото и при потребление на принадлежности. Възможно е да има разстройства в съня и паметта.

Също по този начин, Меркурий е виновен за измамите. Ето за какво не се доверявайте на непознати, проверявайте деликатно получената информация и изискванията на договорите, грижете се за персоналните си движимости, пари и ключове.

Какво не е уместно да се прави

• Да купувате съоръжение и нещо огромно (от телефон до кола), тъй като тогава може да има брак или скрити дефекти;
• Да стартирате нова работа (особено в област, в която нямате опит), тъй като откакто се освободи Меркурий от ретроградното си придвижване, изискванията на договорката може да се трансформират, работата може да бъде разочароваща или да има уловки във връзка с изискванията на труд, отговорностите и заплатите;
• Да тръгвате на дълго странствуване. Възможно е да има промени в графика, цената и изискванията на покупката на билетите. Закъсненията също не са изключени. Може да има промени в маршрута. Ако въпреки всичко решите да отидете на пътешестване в интервала на Ретро-Меркурий, би трябвало да сте извънредно деликатни с документите, да планирате целия маршрут авансово, като вземете под внимание другите възможности и деликатно да ревизирате всички данни от документите, с цел да избегнете неточности в последната минута.
• Да вземате изпити, да изпращате документи по пощата или да ги подавате персонално, защото документите могат да не бъдат признати или да има нови условия, могат да бъдат изгубени. Обучение почнало в този интервал също не дава обещание огромни триумфи.
• Започване на нови договаряния, разкриване на бизнес, вписване на нови компании. Условията на договореностите могат да се трансформират, бизнесът може да не донесе стремежи резултат или скоро да бъде завършен.
• Да си вземате в този интервал домашни любимци. Ако решите да имате домакински любим, тогава е по-добре да изчакате, до момента в който Меркурий излезе от ретроградното придвижване. Животното може да не се приспособява или привърже към вас, постоянно да боледува, или да аргументи алергична реакция на вас или членовете на семейството;
• Да стартирате нова връзка (Трябва да сте по-внимателни към нови контакти, запознанства, партньорства). Романтичните взаимоотношения ще имат нерешителен темперамент. Скоро може да омръзнат. Или може да има непредвиден поврат на събитията.
• Не се предлага да се подписват бракове по това време. За страдание подобен брак е къс и приключва с бракоразвод. Опитът на доста хора потвърждава това. Ако към този момент имате записан час, направете единствено радостната част без ритуала за сключване и когато свърши ретроградността, изберете Луната да е растяща и да не е на луфт и едвам тогава можете умерено да подпишете.
• Избягвайте да теглите заем в този момент. Изчакайте да стане пряк Меркурий.
• Преди всичко не купувайте нова техника – модеми, телефони, таблети, факсове и най-много компютри. Що се касае за добитата преди този момент техника, тя може да излезе от строя през този интервал. Отложете и включването към Интернет, нови телефонни линии, промяна на оператора за мобилна връзка.
• Избягвайте да вършиме хирургични интервенции, в случай че не са незабавни и животоспасяващи. Жените, които ще раждат да заобикалят секцио, в случай че не е в действителност неотложно.

Какво може да се прави при назадничав Меркурий

• Изчистете пространството към себе си от ненужни неща, в този миг е добре да почистите компютъра си от ненужни файлове, да определите целите си в дневния си график;
• Запишете аварийни копия на значими документи, фотоси, файлове и най-добре записвайте всичко, тъй като на паметта в този момент не може да се разчита. По-добре е да бъдете сигурни, че имате записано и съхранено всичко.
• Добре е да се срещнете със остарели другари, с които не сте виждали дълго време. По това време старите връзки могат да са ни доста потребни.
• Това е уместно време за възобновяване на изгубените връзки, намиране на хора, изгубени неща и възобновяване на документи.
• Може да се заемете с решение на проблеми, които от дълго време са били отсрочени.

За тези, които имат назадничав Меркурий в наталната си карта

За тези хора ретроградния Меркурий минава по-леко, в сравнение с при тези, при които е пряк в хороскопа. На тях по-малко им се отразява объркването в другите области. Това се дължи на обстоятелството, че човек роден с такива индикатори към този момент си е създал система за такива случаи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР