От 13 декември сме под влиянието на ретроградната фаза на

...
От 13 декември сме под влиянието на ретроградната фаза на
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий събира зодиите в съдбовни двойки

От 13 декември сме под въздействието на ретроградната фаза на Меркурий и тъкмо тази най-бърза планета събира зодиите по двойки.

Но тези двойки не са любовни, а са братя по орис, в благополучие и в злочестина. Понякога това са изцяло противоположни знаци в зодиака, като великото опълчване сред Рак и Козирог, бележещо двете най-силни крайности в астрологията. Разбира се, на всеки човек ретроградният Меркурий въздейства друго, даже на родени в един и същи ден. Но в средата и в края на декември господстват и други сили, които моделират силите на ретроградната планета.

Световни астролози по тази причина разделят знаците по двойки и по определящите ги детайли на ориста – огън, земя, въздух и вода.
Дева и Телец
Двата знака се ръководят от стихията на земята и получават необикновен подтик при започване на ретроградния Меркурий. Той дава опция на Дева и Телец за осъзнаване на това, което представителите на тези два знака от детайла земя желаят да реализират в кариерата си. " Ще можете да осъзнаете тези моменти, които ви пречат да продължите напред, ще намерите опорни точки за себе си, които ще ви оказват помощ и през 2024 година В края на декември силата на планетите клони към тематиката за печелене на пари – Венера е в знака Скорпион. Това е чисто и просто въпрос на власт и огромни пари ", считат специалисти.

Следователно ретроградният Меркурий ще има позитивно въздействие върху земните зодии. Може да съумеят да се върнат към някои остарели планове и фантазии и в това време да получат вести за събитие, което ще им помогне да доближат ново равнище и да усилят приходите си, гласи астрологичната прогноза по двойки.
Скорпион и Риби
Водните знаци се славят със своята вътрешен глас. И това умеене им разрешава да видят скрити благоприятни условия за реализиране на замисленото. Могат да зародят разнообразни разновидности при развиването на събитията, само че естественият нюх ще разреши на Риби и Скорпион да изберат правилния път.

" Това ще ви помогне да осъзнаете моментите, които ви пречат да се придвижите към световната си цел. Ще получите отговори, откакто ги анализирате, още през 2024 година ще можете да се заявите в по-голям мащаб ", означават астролозите.

Но дружно с това емоционалността може да усили своето въздействие. Не би трябвало изцяло да се поддавате на вътрешните си прекарвания, несъгласия и битки. Бъдете себе си, само че действайте. Важно е най-сетне да вземете решение и да послушате сърцето си, поучават екстрасенсите.
Близнаци и Водолей
Леките въздушни знаци ще почувстват сериозен нравствен напредък. Това е, тъй като ретроградният Меркурий визира упоритостите на Близнаци и Водолей, които в този момент имат опция най-сетне да повярват в личните си сили.

" Нептун също ще работи доста мощно за вас. Ще ви помогне да откриете тези качества в себе си, които може да сте запокитили във вътрешността в душата си и да не сте посочили на другите. Те ще бъдат доста потребни и през 2024 година ", означават спецовете.

Под въздействието на планетите родените в тези два зодиакални знака могат да погледнат вътре в себе си и да намерят отговори на вълнуващите ги въпроси, а не да ги търсят някъде на открито. Позитивната конфигурация и увереността в личните сили оказват помощ да постигнете задачите си по всички въпроси – да завоювате любовта си, да се придвижите напред по кариерната стълбица, да увеличите приходите си.
Овен и Стрелец
Огнените знаци от зодиака под въздействието на ретроградния Меркурий могат да усетят обратен тласък обратно, което ще се отрази на самооценката на основните обвинени, че не обичат да губят в никакъв случай и нищо. Съдбата им е подготвила инспекция за издръжливост и устойчивост. Възможно е подозрения да се появят поради отрицателни отзиви в профил, само че не си коства да им се придава огромно значение, тъй като това са думи на завистници.

" Този подтик на Меркурий би трябвало да възприемете не като засегнатост, а като подтик за това да сте подготвени да захвърлите всичко. Това е още едно предизвикателство. Моментът е добър да се замислите и разберете, че в случай че те плюят в гърба, значи вървиш начело ", разясняват движимостите в занаята.

Труден старт чака новите планове. Но анализирайки обстановката, Овните и Стрелците могат да излязат на ново ниво. Това дело, което поражда в края на 2023 година, ще бъде вдъхновяващо дълго време – може още 12-13 години.
Рак и Козирог
Несъвместими противоположности от вода и земя, само че с обща орис, двата основни знака от зодиака. Тъй като Ракът се намира в съпротива на Козирог, в който в този момент попада Меркурий, то в инструкции интервал на назадничавост могат да зародят затруднения, изключително във връзка с здравето. При родените под покровителството на водния детайл могат да се изострят остарели болести или да се появи ново неразположение. Трябва да обърнете внимание на самочувствието си, да се обличате по-топло и да се занимавате с предварителна защита, а не да чакате лечение. Не се предлага по този начин присъщото за Раците самолечение. Ако не се чувствате добре, би трябвало да се консултирате с доктор, не с другар, с цел да не влошите казуса. В други сфери са вероятни разнообразни трудности, само че Раците имат дарба да се оправят с компликациите и го вършат сполучливо във всяка една настояща за тях зона.

А Козирозите могат с лекост да доближат висоти. Това е значим миг в техния живот, който не би трябвало да се изпуска. Разбира се, че множеството представители на подчинения на земята знак ще се готвят за уместно посрещане на рождения ден, само че това не е мотив да се отпускат във всички други сфери, дори в противен случай - в случай че не в този момент, то по кое време ще имат подобен късмет.

" Това е доста значим миг да анализирате какво сте създали през миналата година. Най-важното е да не изпадате в скептицизъм, в случай че нещо не е свършено, както сте го възнамерявали. Много амбициозни зодии, прекомерно сериозни към себе си и другите. И доста постоянно се самонавиват ", означават астрологичните познавачи.

За тези два знака в ретроградния Меркурий мислите стават действителни и по тази причина внимавайте да не пренавиете настройките с вашата тотална подозрителност, тъй като отрицателните намерения притеглят единствено неприятности. А да се поправят грешките, ще е доста мъчно по-късно. Трябва да разберете, че в случай че нещо не се получи, може да намерите различен метод да подобрите ситуацията.
Лъв и Везни
Огненият Лъв и въздушните Везни са мъчно, дори невероятно комбиниране, само че не и по орис, ръководена от ретроградния Меркурий. В края на годината тези два знака откриват сърцата си за възприятията. Отношенията са най-актуалната тематика и за едните, и за другите.

Препятствията на персоналния фронт не могат да бъдат планувани. Но си коства тъкмо тогава да заявите себе си още по-ярко. И да не зацикляте върху своите дефекти или на някакви дреболии в държанието на колегата. Мнозина напряко се опасяват за идните празници, а и по-късно има някаква неустановеност, тъй като и двата знака се усещат неудобно при настъпващата високосна година, която започва с назадничав Меркурий. Смята се от специалистите, че преди празника не би трябвало да се насрочват съдбоносни тържества, като да вземем за пример женитба.

Астролозите споделят, че в случай че им се зачита мнението, то е по добре да се изчака малко. " Ако вашата женитба е планувана за интервала на този назадничав Меркурий, няма нищо неприятно в това. Единственото, което може да се предложи, е да изчакате Венера да напусне знака на Скорпион. Това ще се случи на 28 декември. И тогава - за какво не обилна, хубава и обичана женитба? " - поучават познавачите.

Трябва да се помни, че ретроградният Меркурий не пречи на женитбите, годежите, срещите, подписването на контракти и сключването на значими покупко-продажби. Но интервалът оказва помощ по-добре да се разкрие този план, който през друго време мъчно бихме забелязали. И въпреки всичко въздействието ретроградно е друго – може да бъде както позитивно, по този начин и негативно, за което има доста самостоятелни особености.
Погаждат ли ни номера планетите
Планетите могат да погодят някой номер на обособени персони и цели зодии, настояват познавачите на небесните сфери.

Особена изгода ретроградният Меркурий носи на тези, които имат разгърнати позиции на Слънце и Луна в наталната си карта. Тези обекти демонстрират по какъв начин човек се демонстрира в обществото и по какъв начин прави оценка самичък себе си. Ако той усеща вътрешна естетика и крепко е стъпил на земята, както се дефинира, то планетата на вестителя на боговете му подсказва правилния път. В противоположен случай галактическите обекти са способни да погодят някой номер. Най-важното е позитивното мислене, изключително през този назадничав интервал и да се обмислят постъпките за бъдещето, поучават специалистите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР