*** От 10.00 часа в София Хотел Балкан вицепрезидентът Илияна Йотова

...
***
От 10.00 часа в София Хотел Балкан вицепрезидентът Илияна Йотова
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната

***
От 10.00 часа в София Хотел Балкан вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие кръгла маса „ Транспортът на бъдещето – чиста сила на обективна цена “.
Дискусията се провежда от ръководителя на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов и Аутомотив клъстер България.

***
София.
От 11.00 часа министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер и заместник-министърът на нововъведенията и растежа Карина Ангелиева ще показват нова грантова процедура за възстановяване на енергийната успеваемост за микро, дребни и междинни предприятия. Тя ще се извършва от Оперативна програма „ Иновации и конкурентоспособност “. Брифингът ще се организира на ул. „ Леге “ 2-4.

***
София.
От 11.00 часа българско време следва онлайн среща на тематика „ Условия на живот и труд в България ”, проведена от Агенция по заетостта посредством EURES България в съдействие с EURES Испания. Ще бъде показана потребна информация за испански жители, които демонстрират интерес към работа в страна ни, както и за българи, живеещи в Испания, които желаят да се завърнат в родината.

***
Ловеч.
От 14.00 часа в ресторант „ Ловеч “ ще се организира конгрес „ КАК ДА РАЗВИВАМЕ УСПЕШЕН БИЗНЕС С РУМЪНИЯ “. Организатор е Двустранната комерсиална камара България – Румъния, с поддръжката на румънското посолство в Република България.

***
Свищов.
Свищов. От 10.00 часа В Детски отдел на Читалищната библиотека в Свищов ще се организира самодейността „ Светът на книгите пъстър и пъстър като Великден “ - с II „ в “ клас от СУ „ Николай Катранов “.
От 11.20 часа ще се състои „ Пролетни тайнства “ – Театрална работилница с III „ а “ клас от СУ „ Николай Катранов “
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР