От 10:00 часа тази сутрин Националната агенция за приходите временно

...
От 10:00 часа тази сутрин Националната агенция за приходите временно
Коментари Харесай

Без ПОС плащания към НАП до 10 януари

От 10:00 часа тази заран Националната организация за приходите краткотрайно прекратява опцията за заплащания на виртуален ПОС терминал, напомнят от ведомството. Два часа по-късно ще е невероятно и заплащането на ПОС в офис на приходната организация, а повода е превключването на работата на осведомителните системи. Неудобството за жителите ще е до 10 януари.

Заради обновленията в осведомителните системи на приходната организация, до тази дата заплащания ще могат да се вършат единствено през комерсиалните банки.

Ако се постанова възобновяване на здравния статус точно през този интервал, просрочените вноски би трябвало да се платят през комерсиална банка, а нужното уверение - да се получи на книжен притежател в офис на приходната организация по непрекъснат адрес.

Същото важи и за уверение за непрекъснати здравни права.

Информацията за здравния статус, която може да бъде тествана онлайн, ще бъде годна към края на декември и изцяло актуализирана - на 11 януари. Това е денят, в който новите системи би трябвало да проработят напълно и в който стартира данъчната акция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР