От 1 ноември влизаме в режим на готовност за зимно

...
От 1 ноември влизаме в режим на готовност за зимно
Коментари Харесай

Нанков: От 1 ноември сме в режим на готовност за зимно почистване

От 1 ноември влизаме в режим на подготвеност за зимно поддържане, все още са налични 3000 снегопочистващи и снегоподдържащи машини по обособените области. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството по време на съвещанието на Комисията по районна политика по отношение на проектите за зимно поддържане, преда „ Фокус “.

По думите му толкоз са били и за предишния интервал. „ По настоящем, до края на идната седмица, ще се извърши инспекция по регионални пътни ръководства за готовността, както от позиция на наличната техника, по този начин и от позиция на съществуването на материали, с цел да подсигуряваме в действителност ефикасното посрещане на зимния сезон “, сподели Нанков.

Той разясни, че 1 ноември имат намерение да влязат в режим на подготвеност за зимно поддържане. Така че всички нужни ограничения от сътрудниците са взети. Направена е нужната организация както с нужните административни актове, по този начин и на база на извършените срещи и съвещания на работни групи с сътрудниците от другите способени ведомства “, сподели Нанков.

По думите му има и издадена заповед от министър-председателя.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР