Тези дни се наслушахме на червени линии и заклинания. Правителство

...
Тези дни се наслушахме на червени линии и заклинания. Правителство
Коментари Харесай

Борисов: Когато нашите избиратели ни наредиха с 11% пред всички - не са искали пак да получават Денков. Правителство може само с първия мандат

Тези дни се наслушахме на червени линии и заклинания. Правителство може да се случи единствено с първия мандат. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след консултациите при президента, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" С цяло почитание към сътрудниците от Има Такъв Народ и всички останали, само че нашите гласоподаватели, когато са ни наредили с 11% пред всички останали - не са желали да получават отново Денков или който и да било различен. Чух някои от сътрудниците от Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ през вчерашния ден, при тази изборна система, при която бяха взети депутати от ГЕРБ и ги трансферира към по-малките партии ни сложи в неспособност да създадем такова устойчиво държавно управление. Носим си отговорността и ще предложим държавно управление, то ще бъде на малцинството ", сподели още Борисов.

" Изборите свършиха. Никой не го интересува стабилността на България. Отчетохте ли, че България е донор на Европейски Съюз. Тази 3-годишна политика да не усвояваме средства по Плана за възобновяване и резистентност. Има ли значение, когато милиардите стоят в Брюксел ", добави водачът на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР