От 1 март сутрешният блок на bTV – Тази сутрин

...
От 1 март сутрешният блок на bTV – Тази сутрин
Коментари Харесай

bTV официално разкри кой заменя Хекимян в сутрешния блок

От 1 март утринният блок на bTV – " Тази заран " ще има нови водещи – Биляна Гавазова и Златимир Йочев. Те поемат щафетата от Антон Хекимян, който.

" Те ще продължат задачата на утринния блок на bTV да дава на феновете висококачествена ТВ публицистика – вести в действително време с живи включвания от страната, горещи политически диалози, следствия и най-значимите потребителски тематики ", се споделя в известие на bTV до медиите.

Както Expert.bg към този момент заяви, Златимир Йочев е новото лице, което ще ни посреща от екрана на малкия екран всяка делнична заран. Той има 14 години медиен опит като кореспондент, създател, редактор и водещ на ТВ излъчвания и излъчвания. Йочев над 3 години водеше утринния блок на телевизия Bulgaria ON AIR – " България заран ", а преди този момент е работил в Българска национална телевизия и към този момент несъществуващата BiT. Журналистът е сътрудник в живота на друго ново попълнение в bTV – водещата на новините Марина Цекова.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
От 1 март утринния блок на bTV " Тази заран " ще има нови во...

Другият водещ на " Тази заран " ще бъде едно от най-популярните лица на утринния блок и новините на bTV – Биляна Гавазова. Тя ще продължи и своята графа " Чети етикета ", отдадена на потребителски тематики, които вълнуват всеки българин.

Форматът с двама водещи е нормален за утринните блокове и централните новинарски излъчвания на огромните малките екрани. У нас го употребяват Българска национална телевизия, bTV, NOVA и Bulgaria ON AIR.

" Биляна и Златимир са сътрудници с потвърден журналистически опит в малкия екран и нямам подозрение, че ще продължат сполучливо задачата на " Тази заран " да показват първи на феновете най-важните тематики от деня и извънредните събеседници, топ специалистите и престижите по общественозначимите тематики. Пожелавам им триумф и не преставам да работя дружно с тях и екипа на предаването, с цел да задаваме стандарта за сполучлив утринен блок в България ", разяснява шефът на новините и осведомителните излъчвания в bTV Антон Хекимян.



В последните близо 2 месеца се спекулираше кой ще наследи Хекимян като водещ на " Тази заран "., който има дълъг стаж в bTV. Впоследствие се разбра, че новият водещ на предаването няма да е човек от малкия екран, а концепцията е заменена и към този момент няма да се разчита единствено на едно лице.

Форматът на утринния блок на bTV ще се промени, удостоверяват от медията, като дават обещание още новости, които феновете ще видят от 1 март.

Покупката на bTV Media Group от чешкия милиардер Петр Келнер донесе вълна от промени в bTV. Първо бе освободен дългогодишният началник на новините Венелин Петков, а малко по-късно. Двамата бяха измежду първите лица на малкия екран.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР