От 1 март сутрешния блок на bTV Тази сутрин ще

...
От 1 март сутрешния блок на bTV Тази сутрин ще
Коментари Харесай

Изненадващ заместник на Хекимян в сутрешния блок на bTV

От 1 март утринния блок на bTV " Тази заран " ще има нови водещи. Сигурно ново лице на предаването ще бъде Златимир Йочев, който водеше ранния блок на телевизия Bulgaria On Air – " България заран ", оповестяват вестниците " 24 часа " и " Сега ", като се базират на свои източници в малкия екран.

Според информациите Йочев към този момент се готви за новото си работно място и репетира в модерното студио на bTV. Той има дълготраен опит и като като кореспондент, редактор и водещ на вести, като с изключение на в Bulgaria On Air, бе водещ на централната емисия вести на Българска национална телевизия, а по-късно работи и в закритата телевизия BIT.

Форматът на утринния блок на bTV ще се промени, като по-съществена роля ще има и Биляна Гавазова, която прави рубриката " Чети етикета ". Възможно е с непрекъснати рубрики да вземат участие и кореспонденти на малкия екран. В околните седмици ще има подробна информация за новостите в утринния блок, разясняват от bTV.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Една седмица откакто новият притежател на " БТВ медиа груп "...

Все още не се знае дали титулярният водещ Антон Хекимян, който неотдавна управлява новините, настоящите излъчвания и спорта, ще слезе от екрана напълно, или ще продължи да води някои рубрики в избрани дни.

В края на предходната година новите притежатели на " БТВ медия груп " – чешката компания PPF, в медийната група. Той зае мястото на освободения Венелин Петков.

В последните няколко седмици настойчиво се спекулира кой ще наследи Хекимян като водещ на " Тази заран ". Първоначално се говореше, че това ще е водещият на новините Денислав Борисов, който има дълъг стаж в bTV. Впоследствие се разбра, че новият водещ на предаването няма да е човек от малкия екран, а концепцията е заменена и към този момент няма да се разчита единствено на едно лице.

Любопитен факт е, че новото предопределение ще събере Златимир Йочев на едно работно място с половинката му Марина Цекова, която в този момент води новините в bTV. Тя се реалокира там от Нова телевизия през декември. Семейството обаче надали ще се засича в нюзрума, откакто за Йочев са планувани утринните часове, а Цекова постоянно води и късни излъчвания.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР