Освободеният от енергийния министър Теменужка Петкова Жаклен Коен се връща

...
Освободеният от енергийния министър Теменужка Петкова Жаклен Коен се връща
Коментари Харесай

Освободеният от Теменужка Петкова Жаклен Коен се връща в държавната енергетика

Освободеният от енергийния министър Теменужка Петкова Жаклен Коен се връща на висок пост в държавната енергетика, написа в днешния си брой " Капитал Daily " като прецизира, че това е поръчка от високо равнище, а сполучливата му кариера е се дължи на околните му контакти с Движение за права и свободи.

По време на втория кабинет " Борисов " - през февруари 2016 година, той беше освободен от Теменужка Петкова като изпълнителен шеф на Българския енергиен холдинг поради " несправяне с финансовото застраховане на сдруженията от енергетиката ". След това - по време на служебното държавно управление на Огнян Герджиков, беше освободен и като ръководител на борда на атомната централа.

Първоначалното предопределение на Коен и на двата поста става по времето на държавното управление на Пламен Орешарски. На въпрос чии ползи ще пази незнайният през 2014 година в енергийните среди Коен, множеството отговори тогава клоняха към Движение за права и свободи и търговец на скрап, напомня " Капитал Daily ".

Със сигурност Коен не е любим на енергийния министър Теменужка Петкова и по тази причина е разумно да се допусна, че назначението му идва от по-високи равнище, което е доказано от двама самостоятелни източници на " Капитал Daily ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР