Освен въпросителните около приключването на отделните футболни шампионати в различните

...
Освен въпросителните около приключването на отделните футболни шампионати в различните
Коментари Харесай

УЕФА обмисля финална четворка в Шампионска лига

Освен въпросителните към приключването на обособените футболни шампионати в другите наранени страни съществуват и неясноти към трофея в Шампионската лига. Европейската футболна централа е подложена на критика за закъснялото решение за отсрочване на интернационалните клубни дуели.

В Шампионската лига се изиграха четири реванша от осминафиналите, а останалите четири чакат нови дати. Във вторник се чака УЕФА да вземе решение за Европейското състезание, както и за Шампионската лига. Един от разновидностите е полуфиналите и финалът да се изиграят в границите на три-четири дни на един стадион. Финалът е плануван за Истанбул на 30 май, само че може да бъде преместен, в случай че се наложи.

Идеята е двата полуфинала също да се изиграят в Истанбул - без реванши. От централата обаче би трябвало да измислят първо по какъв начин да довършат осминафиналите и по-късно да проведат четвъртфиналите. Битките на най-хубавите осем също може да бъдат без ответни срещи. Интересно е да забележим дали във вторник Европейското състезание ще бъде отсрочено и за по кое време - за декември или за идната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР