Освен това 28-годишният шофьор няма да има право да управлява

...
Освен това 28-годишният шофьор няма да има право да управлява
Коментари Харесай

България Ври И Кипи! Той Уби Две Прекрасни Български Дечица. Вижте Каква Смешна Присъда Получи Преди Малко!

Освен това 28-годишният водач няма да има право да ръководи моторно-превозно средство за интервал от 9 години, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Решението на висшите магистрати е от 1 декември, като с предписание на прокурор от Върховна касационна прокуратура, Филип Михайлов към този момент е наведен в ловешкия затвор за изтърпяване на наказването.

Катастрофата стана на 11 август 2015 година Тогава, движейки се с със 122,4 км/ч с " Ауди 80 ", 28-годишният Михайлов блъсна група възпитаници и аргументи гибелта на 16-годишната Велислава Цанкова и връстника й Марино Цветанов. 15-годишната Петя Божкова оцеля с тежки пострадвания.

Миналото лято Окръжният съд в Ловеч призна Михайлов за отговорен и му наложи наказване от 8 години затвор. Той обаче апелира и на втора инстанция Великотърновският съд понижи присъдата му на 5 години. Това провокира гнева на роднините на убитите деца. Върховният касационен съд обаче анулира решението и го върна за ново разглеждане от различен състав.

На 11 юли т.г. Великотърновският апелативен съд постанови присъда от 6 години и 6 месеца за водача палач, тъй като закононарушението е по неволя, а не съзнателно, и той не е правил опити да се укрива в хода на досъдебното произвеждане.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР