освен, че ни вкара в глобалната политика на страх и

...
освен, че ни вкара в глобалната политика на страх и
Коментари Харесай

Да намерим себе си и да се отърсим от това, което опитват да ни внушат – да се страхуваме, препоръчва експерт

с изключение на, че ни вкара в световната политика на боязън и идентични ограничения за превъзмогване на пандемията, дава опция да осъзнаем, че сега имаме шанса да формулираме доста ясно нашите национални ползи и да конституираме нашата тактика, както във връзка с стопанска система, обществена отбрана, политическо развиване, само че и за действителното място на България в Черноморския район . Това съобщи проф. Нина Дюлгерова, представяйки с сътрудници в Българска телеграфна агенция Новата 2021 година - сред равносметката и прогнозите.

Черноморският район концентрира борбата за превъзходство, власт и пари сред великите сили. Енергетиката ще продължи да бъде главен аспект на връзките Русия - Съединени американски щати - Европа. „ В този триъгълник тези дни енергетиката получи доста забавна ефикасност - Съединени американски щати за следващ път бяха извънредно недоволни, че се реализира връзката „ “ – „ " – сръбски пазар, а България се похвали и с една към момента съмнителна като 100-процентова действителност – открита междусистемна газова връзка Гърция – България “, означи проф. Дюлгерова.

Според нея, Европа ще продължи да бъде доста резистентен обект на американски упоритости във връзка с елиминиране на Русия от енергийния пазар на Европа, само че Съединени американски щати нямат опция на съветския петрол и газ.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Ферми за човешки органи в Космоса, рафинерии на Луната, орби...

" Склонна съм да приема, защото динамичността на връзките Москва – София са изпълнени с неприятни изненади и провокации, че това е краткотрайно и си отива, само че остава това, което подсигурява наличието на България в газовите схеми ", сподели още Дюлгерова. За връзките сред Русия и България тя е безапелационна, че към този момент, в 2021-ва, би трябвало да се работи не един против различен, а едни с различен. Сигурността в Черноморския район не би трябвало да бъде подчинена на упоритостите, демагогията или така наречен хибридна изразителност, казваща „ Русия е стратегически зложелател, Турция също “, уверена е проф. Дюлгерова.

Перспективите

Наследяваме пандемията, към момента не са решени резултатите от изборите в Съединени американски щати, ще имаме доста провокации в 2021-ва пред образованието, медицината, бизнеса, държавността. „ Държавността е сложена на тестване освен в подтекста, че се постановат непознати политики и ползи, свързани с властта на международното задкулисие, само че и с другата част на дихотомията на света - власт и пари “, означи проф. Дюлгерова.

" Вървим към криптовалути и посредством виртуалното пространство милиардерите станаха по-богати, тъй като виртуалната търговия надмина 50 – 60% по време на така наречен пандемия ", означи още тя.

" Зелената сила – този проект, който европейските бюрократи споделиха, че ще е в главната политика на Европейски Съюз, а точно да се осъществя и по този метод да се покачат климатичните положителни трендове в Европа, не съм сигурна, че не е политика с доста пари ", сподели още Дюлгерова.

Според прогнозите й геоенергетиката тази година още веднъж ще бъде настояща, още веднъж ще обсъждаме, която е доста надалеч от реализация и при всяко състояние ще последва ориста на Черноморската синергия и на Дунавската тактика – европейски начинания, които останаха без реализация.

Центробежните сили се ускоряват на всички места и всяка страна ще пробва да резервира себе си, ще пренебрегва доста познати схеми, в които е била съдружник или съперник, ще се бори за своето наличие в световната и районната настройка, предвижда професорът по история.

Тя е безапелационна, че няма да има еднополярен свят. „ В момента страните към момента ги има. Ако финансовият капитал е победил посредством борбата за президентския пост в САШ, тогава ще разясняваме нещата по различен метод, само че не съм уверена, че дори и да бъде президентът, нещата ще се развиват в тази отрицателна за човечеството посока “, добави тя.

Миналата година се направи фрапантна стъпка за възобновяване на голбализацията – глобализация посредством единение на политиките на страните във връзка с превъзмогването на непреодолимата пандемия от ковид, уточни Дюлгерова. Какво се получава, продължи тя - получава се борбата сред икономическия и финансови капитал. Финансовият капитал на новите пари, видяно през виртуалното пространство, глобализира света, акцентира тя.

Проф. Дюлгерова изрази вяра светлината да бъде доста повече през 2021 година, в сравнение с тъмнината, която имахме през предходната. " Човечеството не си е свършило работата на тази Земя, с цел да бъде погубена посредством политически инструментариум и посредством упоритостите на някои хора, които имат парите и властта “, съобщи тя.

Според нея, в 2021-ва, всяка персона и другите общества имат шанса да намерят себе си и да се отърсят от това, което се пробват да ни внушат – да се опасяваме.

Още за Новата 2021-ва сред равносметките и прогнозите -.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР