Оставката на цялото Изпълнително бюро на БСП поиска областният председател

...
Оставката на цялото Изпълнително бюро на БСП поиска областният председател
Коментари Харесай

Георги Гергов поиска оставка на цялото ръководство на БСП

Оставката на цялото Изпълнително бюро на Българска социалистическа партия изиска регионалният ръководител на Българска социалистическа партия в Пловдив Георги Гергов на влизане на изключителния следизборен пленум на Българска социалистическа партия.

"Искам да се носи политическа отговорност за това, което се случи на изборите. Този пленум е неверен, тъй като не може да няма действителни резултати и ние да вършим разбор на изборите. Искаме цялостен разбор на евроизборите и всеки отговорен да си понесе отговорността. Няма да стане тази пагубна скица, която предлага да отидем по места да се караме с хората ", сподели Гергов и даде образец с Австрия. Той уточни, че отговорни са тези по върха, не може структурите да носят отговорност.

Според него пленумът неслучайно се привиква в несъответствуващия миг, още преди да излязат окончателните резултати. Той се закани, че няма да допусне да се влезе в квалифицираните схеми на управлението.

„ Трябва да има съвещание на постоянния Конгрес, който да разиска обстановката и да получи оставките на настоящето ръководство”, разяснява Атанас Мерджанов също на влизане в централата на Българска социалистическа партия.

„ Самият факт, че съвещанието на Националния съвет се насрочва за през днешния ден, когато не са ясни още резултатите, значи, че някой бърза да минимизира политическата отговорност и да избяга като я трансферира на локалните структури”, уточни той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР