Оставка на цялото правителство е единственият изход от политическата криза

...
Оставка на цялото правителство е единственият изход от политическата криза
Коментари Харесай

БСП пак иска оставка на цялото правителство

Оставка на цялото държавно управление е единственият излаз от политическата рецесия сега. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев на конференция в централата на партията.

От Българска социалистическа партия не са сюрпризирани от оставките на тримата министри и считат, че са много закъснели. " Днес основни министри от държавното управление на стабилността си отиват. Вицепремиер за следващ път истерично и остро реагира и възразява на премиера. По създание това се назовава държавна рецесия ", разяснява Добрев.

Българска социалистическа партия упорства и за оставките на министрите Цецка Цачева - поради избягалите пандизчии и срутва на Търговския указател, и Румен Порожанов - поради рецесията в Странджа.

Според Кирил Добрев днешните оставки на тримата министри са " самопризнание за неуспеха на 10-годишната политика на рязане на ленти ". По-важният въпрос съгласно него обаче е - има ли взаимовръзка сред строителни компании и политически лица. Докато не се отговори на този въпрос, няма да стане ясно за какво има некачествени пътища и за какво умират хора по тях, счита той.

На въпрос дали Българска социалистическа партия усеща отговорност за положението на пътищата Крум Зарков съобщи, че това кой носи отговорност и каква е тя би трябвало да кажат способените органи. Българска социалистическа партия няма никакво присъединяване, нито виновност тъкмо за този сектор, съобщи Георги Свиленски. Нито при стартирането, нито при стартирането на този сектор Българска социалистическа партия има присъединяване, добави той.

Камилите се сменят, керванът си върви, и от 10 години този кортеж се води от един и същи човек, разяснява Кирил Добрев. " Днес е настояща тематиката с Лиляна Павлова, тъй като й търсим настойчиво работа ", сподели той и добави, че от Българска социалистическа партия оферират тя да стане министър на вътрешните работи. След Бъчварова всеки един може да ръководи това министерство, разяснява той. По думите му политическата задача на Българска социалистическа партия е събаряне на това ръководство. Колкото по-бързо има предварителни избори, толкоз по-добре Българска социалистическа партия е изпълнила своята политическа задача, добави той.

В понеделник - 3 септември, ПГ на Българска социалистическа партия ще заседава изключително и ще реши дали да внесе нов избор на съмнение към кабинета на Бойко Борисов. Крум Зарков напомни, че левицата към този момент внася два вота на съмнение и те, по думите му, са имали отношение с оставките на тримата министри от през днешния ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР