Остават броени дни до Коледа, а аз още не съм

...
Остават броени дни до Коледа, а аз още не съм
Коментари Харесай

Last minute: Всички коледни подаръци на едно място

Остават броени дни до Коледа, а аз още не съм подготвена с подаръците, естествено. Винаги оставям нещата за последния миг. В същото време обаче, нито ми се върви в някой от огромните търговски центрове, в които даже паркирането се трансформира в пъкъл, нито ми се обикаля безпределно в студените дни от магазин в магазин. Точно по тази причина взех решение да се насоча към едно съответно място, в което мога да намеря всичко и все пак да имам разнообразни неща за всеки от околните и приятелите ми.



Наскоро ви за тъкмо такова вълшебно място -, което се е сгушило на ул. „ Кракра “ 14 в един от най-любимите ни региони в София, тъкмо против Съюза на архитектите. Ако има една дума, с която мога да го опиша, то това е обич – от красивото сърце, което ще видите на витрината, през уюта на ароматните свещи, вкусните шоколади и уханието на специфичните селекции от чай и кафе, до името. Онези три думи, които от време на време споделят всичко. „ Много те обичам “, „ Много те оценявам “, „ Много ти благодаря “ – толкоз малко, а постоянно е изцяло задоволително. И какво по-хубаво от това да ги изразим посредством подарък, точно от Three Little Words.



Още когато видях бележниците на марката, бях сигурна, че един от тях ще се трансформира в съвършения подарък за най-хубавата ми другарка. Да, и двете сме old school – към момента си записваме значимите неща на ръка! Сестра ми пък съм сигурна, че ще се зарадва на някоя от елегантните пижами на красиви цветя, които са от фина и галеща кожата материя. Братовчедка ми, която тази година съумя да се завърне от Лондон за празниците, съм решила да изненадам с козметични артикули с лавандула на Ayan (да, тук ще откриете някои от обичаните ви марки от ), а за нейната щерка незабавно избрах брошура от издателство „ Каничка “.



За сътрудниците взех решение да взема няколко разнообразни кутии от неустоимия шоколад на Bernard, а себе си взех решение да поглезя с бутилка хубаво вино на Jolly by Vintners. Ароматен коледен сапун на My Lavanda, любимитe цветни чорапи от High Up Socks, закачливите илюстрации на Miss Me Today и красивите бутилки за многократна приложимост от " Дизайница " ме улесниха още повече с изпълняването на листата ми.



Но най-хубавото от всичко е, че доста от тези неща се оферират в елегантни подаръчни кутии, в които са комбинирани няколко разнообразни продукта. И към този момент знам тъкмо за кого ще бъде кутията със специфичен бленд кафе и изящна чаша, в която да му се любува. Още вдъхновяващи хрумвания за тези от вас, които също са оставили последните дни преди празниците за коледен шопинг, ще откриете в галерията ни!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР