Остават броени дни до финалното златно теглене Тръпка за злато

...
Остават броени дни до финалното златно теглене Тръпка за злато
Коментари Харесай

Завръщане в миналото: Време е за „Тръпка за злато“ с Великия Гетсби |

Остават броени дни до финалното златно изтегляне " Тръпка за злато " – бонус играта на , която раздава милиони и кара всеки участник да се потопи в Гетсби атмосферата.

" Тръпка за злато " започва в края на 2021 година и бързо се трансформира в обичано предложение на феновете на хазартните занимания. До момента играта е раздала над 3 милиона лв. под формата на награди, само че най-интересното занапред следва.

Кога е финалното изтегляне " Тръпка за злато "?

На  14 май  от 20:30 часа ще се състои финалното изтегляне на играта на , когато ще се раздадат и огромните награди в " Тръпка за злато ". На особено събитие във Военния клуб  ще накара почитателите в действителност да " тръпнат " за злато!

На зрелищната гала ще се раздадат куп награди, само че и ще се състои необикновено празненство, което ще продължи чак до зори. Феновете в действителност ще се потопят в Гетсби атмосфера и ще се върнат в 30-те години на предишния век с доста шампанско, искра и пера!

Специален дрескод " Гетсби "

За невероятната вечер ще има и специфичен дрескод - The Great Gatsby. Официално облекло, перли, тиранти, пера, рокли с надълбоко деколте, елегантни папийонки и искра по цялото тяло са измежду главните характерности на Гетсби епохата.
Събитието се чака с огромен интерес, като също така специфични посетители на efbet ще бъдат Криско, балет NOVA и Braganza. Водещ пък ще е MR. Cash!

Какви са премиите? 

На събитието ще бъдат раздадени награди на обща стойност 800 хиляди лв.. Петима ще бъдат огромните печеливши, а всеки от тях ще получи по 1 кг чисто злато.

Събитието към тегленето ще се предава онлайн в каналите на , тъй че всички искащи да могат да проследят какво ще се случи.

Наградният фонд от 300 000 лева в парични награди е разпределен по следния метод:

3 х 50 000 лв.
2 х 25 000 лв.
5 х 10 000 лв.
10 х 5 000 лв.

Промокод за билетите за " Тръпка за злато "

Билетите за Гала вечерта са на цена от 50 лв. и могат да бъдат закупени от Eventim. Към всички наши читатели имаме комплимент, посредством който може да ползвате 50% отстъпка от цената на билета. Кодът за отстъпка е:  GOLDGUEST

Всеки нов консуматор на efbet пък може да се възползва от два отлични начални
бонуса -  до 200 лв. за спорт, който е за почитателите на спортните залози, както и  до 1500 лв. за феновете на игрите на шанса.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР