Железничарите“ ще изпреварят Славия и Левски при победа, Арда има

...
Железничарите“ ще изпреварят Славия и Левски при победа, Арда има
Коментари Харесай

Betway: Локо Пловдив гостува на Арда с мисъл за влизане в Топ 6 |

„ Железничарите “ ще изпреварят Славия и Левски при победа, Арда има незабавна потребност от положителен резултат.

Арда посреща отбора на Локомотив Пловдив в петък, 18 март, от 17:30 часа в първи мач от 24-ия кръг на родния хайлайф.

Според разбора на, ситуацията за кърджалийци не е по никакъв начин розово – тимът е на една точка от зоната на изпадащите, само че по-притеснителното е представянето на отбора. Арда направи пет поредни мача в шампионата без победа, в които инкасира четири загуби и имаше единствено едно реми (2:2 вкъщи против ЦСКА от 16 декември предходната година). Тежката серия бе прекратена с минимална победа над Берое, единствено с цел да пристигна ново проваляне и 0:2 при визитата на Черно море на „ Тича “ в предходния кръг.

Сега следва нов сериозен тест за кърджалийци, които като цяло се показват на много по-високо равнище вкъщи, в сравнение с като посетител. Последната аудиенция, приключила без загуба е успеха с 3:2 над от 1 ноември предходната година.

Локомотив Пловдив последователно загърби неприятното начало на сезона, само че съмненията в отбора на Александър Тунчев не са извънредно събитие. „ Железничарите “ взеха три точки вкъщи против Царско село на 25 февруари, само че не съумяха да продължат положителното си показване и резултат и в идващия кръг претърпяха загуба с 1:2 от Ботев в дербито Под тепетата. Все отново „ смърфовете “ бързо се върнаха на пътя на успехите и съкрушиха с 2:0 Берое на 13-и този месец.

Локомотив е седми в подреждането, а при победа в петък ще направи скок от две места, измествайки столичните Славия и Левски (и двата отбора имат по 33 точки и заемат надлежно пета и шеста позиция в подреждането).
Какви са възможностите на Арда и Локомотив за победа съгласно компанията за залози Betway Bg – домакините имат коефициент 3.00 за триумф, а „ черно-белите “ са лек любимец за триумфа с 2.25. Равенството също е много евентуален излаз на дуела, като ставката за него е 3.10.

Коефициентът да означи първи в мача е 1.87, а за Арда е 2,25. Ставката и двата отбора да осъществят преди последния съдийски сигнал е с 1.85.

Един от разновидностите за този мач е да комбинирате краен резултат и двата отбора да отбележат – за триумф на Арда и гол/гол коефициентът скача на 6.00. С едно по-нисък е за Локомотив и гол/гол - 5.00. Комбото за тъждество и гол/гол е със ставка 4.50.

Също по този начин на формалния Betway уебсайт имате опция да извършите
залози при много положителни коефициенти за 5-те Топ шампионати в Европа, а също срещите от efbet Лига и огромна част от шампионатите на Стария континент.
Букмейкърът също така има и много примамливи предложения за всички свои нови клиенти.

при регистрация доближава до 100% от първичния депозит до 200 лв. в секция Спорт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР