Най-новият букмейкър у нас – Betano, продължава да радва своите

...
Най-новият букмейкър у нас – Betano, продължава да радва своите
Коментари Харесай

Betano бонус атрактивни коефициенти за дербито Милан – Ювентус |

Най-новият букмейкър у нас – Betano, продължава да радва своите клиенти с отлични благоприятни условия за игра и завладяващи коефициенти. С изкушаващия си при регистрация, букмейкърът набира все по-голяма известност у нас, а за този уикенд е подготвил и завладяващи благоприятни условия за игра.

В неделя следва зрелищно дерби в Серия А сред втория във краткотрайното класиране Милан и петия Ювентус.

Betano не се наема с сложната задача да дефинира неприкрит любимец за мегадербито, като слага на кантар опциите за краен триумф на някой от двата тима. Шансовете на „ росонерите “ за победа са оценени на 2.65, а тези на „ Старата госпожа “ – на 2.75. Според Бетано.бг най-неочакваният излаз от дуела е равенството със ставка от 3.25.

Това е отлична вест за клиентите на букмейкъра, защото ще могат да се възползват от своите предложения, изпълнявайки изискването да играят получения си betano bonus със
залози на коефициент над 1.65.

На доктрина възможностите на Милан за победа са по-големи поради по-стабилното им показване през сезона, като имат и една от най-хубавите отбрани в Калчото. В същото време в състава им се завърнаха Давиде Калабрия и Анте Ребич, които лекуваха дълги контузии и към този момент са разполагаем на Стефано Пиоли, а напред Златан Ибрахимович постоянно е рисков за всяка една отбрана. Човекът във форма пък е Рафаел Леао, който има два гола и две асистенции в последните две срещи на „ росонерите “.

В същото време възможностите на Ювентус не са по-малко. Алегри съумя да върне образа на тима и да го задържи покрай топ 4, а играта на тима в отбрана става все по-стабилна. Добрата вест за торинци е, че най-вероятно пред Шчезни ще играе стабилната двойка Де Лихт – Киелини, а в това време Милан е без своите титулярни бранители Фикайо Томори и Симон Кяер, което ги прави уязвими в отбрана, а в средата на терена Франк Кеси и Исмаел Бенасер ще липсват поради присъединяване им на.

Друга отлична опция от Betano за
залог е опцията „ Гол/Гол “, която е със ставка 1.60, защото и Милан, и Ювентус показат доста мощни игри в офанзива в последните си пет мача. Сравнено с отстаналите водеши букмейкъри у нас, никой не дава толкоз висок коефициент за този процес на дуела, с което Бетано несъмнено ще притегли много от почитателите, които желаят да завоюват от конфликта с акуратни залози.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР