По-малко от месец остава на всеки, който иска да участва

...
По-малко от месец остава на всеки, който иска да участва
Коментари Харесай

`Тръпка за злато` от efbet – 5 килограма злато чакат на финала на 14-и май! |

По-малко от месец остава на всеки, който желае да взе участие в играта за 5 кг чисто злато на .

" Тръпка за злато " - играта за милиони на букмейкъра, продължава с цялостна мощ и навлиза в своя решителен стадий. Стартиралата в края на 2021 година самодейност се радва на сериозна известност, а досега са раздадени суми на обща стойност над 3 милиона лв.. 

" Черешката на тортата " в играта обаче е оставена за финалния стадий. На 14-и май efbet ще раздадат огромните награди в промоцията на особено събитие във " Военния клуб ", проведено от. 

" Тръпка за Злато " - 5 милиона аргументи за участие 

Както към този момент споменахме, над 3 милиона лв. са раздадени по време на промоционалния интервал. До присъединяване в играта на efbet се позволяват всички консуматори на букмейкъра, които имат постоянна регистрация и употребяват услугите и 

Играта е разпределена на две равнища, като всеки консуматор може да получи както " седмичен ваучър " (такъв, с който се взе участие в седмичните тегления), по този начин и " златен ваучър ", даващ право на присъединяване във финалното изтегляне за систематизиране на 5 кг злато и още 300 хиляди лв. в парични награди. 

Броят талони, които всеки консуматор може да събере, е безграничен. Как се получават талони за присъединяване в

Какви са огромните награди? 

На специфична гала в жанр " Гетсби " на 14-и май efbet ще организира " Финалното златно изтегляне " в столичния Военен клуб, който ще бъде видоизменен за галантната вечер.

По време на събитието, ще бъдат раздадени награди на обща стойност 800 хиляди лв.. Големите печеливши ще са петима, като всеки от тях ще получи по 1 кг чисто злато. Събитието към тегленето ще се предава онлайн в каналите на efbet, тъй че всички искащи да могат да проследят какво ще се случи.

Наградният фонд от 300 000 лева в парични награди е разпределен по следния метод: 
3 х 50 000 лева  2 х 25 000 лева  5 х 10 000 лева 10 х 5 000 лева 
Бонус нов клиент в efbet 

До Финалното Златно Теглене на бонус играта " Тръпка за злато " остават 30 дни, като всеки клиент на efbet има право да се включи. 

За нови консуматори вратите са постоянно отворени, като всеки нов се класира за два отлични начални
бонуса -  до 200 лв. за спорт, който е за почитателите на спортните залози, както и  до 1500 лв. за феновете на игрите на шанса. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР