Остават броени часове до реванша от европейския клубен турнир по

...
Остават броени часове до реванша от европейския клубен турнир по
Коментари Харесай

Зрелищно шоу дава началото на големия турнир: Дея Волей“ срещу „Лас Палмас“

Остават броени часове до реванша от европейския клубен шампионат по волейбол за „ Чалъндж къп “ сред тимовете на „ Дея Волей “ и шесткратния отличник на Испания „ Лас Палмас “, който е и нееднократен участник в Шампионската лига. Мачът е през днешния ден, четвъртък, в зала „ Младост “, от 19:00 часа. Входът за феновете е свободен, което също е причина за цялостни трибуни.

„ Подготвили сме доста приятни изненади за феновете. Още в 17:30 часа започваме с едно шоу, сходно на това в NBA. Ще има атрактивни акробатически и мажоретни осъществявания. Предвидили сме томболи с награди - тв приемник и подписани екипи на нашите волейболисти. С вкусни торти ще зарадваме най-шумните почитатели в залата. Нека я напълним, а момчетата от тима ще се постараят да ви зарадват с добра игра и победа “, съобщи доктор Александър Маджуров, който е президент и притежател на „ Дея Волей “.

Със светлинно шоу ще бъде показан бургаският отбор. Водещи ще бъдат Генчо Генчев – Инспектор N-JOY и Олег Орфеев. Ще се включат още хип-хоп актьорът Михаил Митев F.O. и Светлин Давидов – формалният DJ на България в няколко международни и европейски шампионати по волейбол.

Първата среща на Канарските острови приключи при резултат 3:1 за домакините. При триумф през днешния ден за „ Дея Волей “ с 3:0 или 3:1, ще се стигне до „ Златен гейм “, който ще реши крайния победител, класирал се за идната фаза – 1/16 финали за „ Чалъндж къп “.

Шоуто започва през днешния ден в 17:30 часа, а мачът в 19:00.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР