Останалата част от дължимите по договорите суми ще минава през

...
Останалата част от дължимите по договорите суми ще минава през
Коментари Харесай

Парите тръгват към пътищарите две седмици след решение на НС

Останалата част от дължимите по договорите суми ще минава през районната комисия в Народното събрание. Гласуването в Народно събрание обаче ще пристигна след вероятно решение на отрасловата комисия, която да одобри решение, с което парите за строителите да бъдат освободени.

“Това, което се разбрахме, е да използваме и двете решения, които са импортирани в Народното събрание, като се стъпи върху общо взето върху първичната концепция, с която тръгнахме - преди всичко да се позволи да стартират ремонтите незабавно и да се продължи завършването на тези стартирани 278 обекта, които са в ужасяващ тип сега, т.е. стигнали са доникъде “, сподели районният министър Гроздан Караджов, представен от Българското национално радио.

Парите за пътищарите сътвориха напрежение в редиците на ръководещата коалиция. Оказа се, че борбата за шефското място в Българската национална банка докара до протест на отраслови комисии, от които зависеше утвърждението на промени в закона, с които парите за стротиелните компании да бъдат освободени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР