Оспорван звезден финал се проведе преди минути в Hell’s Kitchen,

...
Оспорван звезден финал се проведе преди минути в Hell’s Kitchen,
Коментари Харесай

Резил! Капитонова стана първи звезден победител в Hell’s Kitchen със сьомга

Оспорван звезден край се организира преди минути в Hell’s Kitchen, след който Виктория Капитонова стана първи звезден победител в шоуто. Така момата от " Ергенът " влезе в историята и на това предаване. Популярните персони като Роксана, Деси Банова-Плевнелиева, Камелия Воче, Къци Вапцаров, Деси Цонева влязоха в Hell’s Kitchen като трети звезден тим и с всяка минала седмица желанието им за победа и уменията им ставаха все по-големи. До финала стигнаха Виктория Капитонова и Мирослава Профирова- две от най-популярните риалити звезди в България, които се бориха за купата „ Първи звезден победител в Кухнята на Ада “.



Двете дами подготвиха пет чинии с главно ядене и десерт за 90 минути и бяха оценени освен от началник Виктор Ангелов, само че и от неговите су шефове Светла и Никола, както и финалистите Станислав от Перник и Виолета от София. Капитонова подготви много семпло меню: сьомга с броколи, а за десерт-пуширани круши. Крушите накараха началник Ангелов безусловно да оближе чинията си, видя Hotnews.bg.

Рускинята обаче срещна компликации с простите манджи и даже се разрева по време на готвенето. Мирослава пък готви агнешки котлети с табуле и пататник-ястия, с които подсети за родните си Родопи. Тя се оправи по-бързо от съперничката си в готвенето, само че ястията й разочароваха журито поради пресготвеното месо и прекомерно мократа салата. Десертът й бе тиквеник в съвременен прочит с карамелен сос, за който бе похвалена от началник Ангелов. Той гласоподава за нея, само че гласът му не бе задоволителен.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР