Основният заподозрян за смъртта на двамата полицаи в Бургас -

...
Основният заподозрян за смъртта на двамата полицаи в Бургас -
Коментари Харесай

Шофьорът на автобуса, убил двама полицаи и помагачите му се изправят пред съда

Основният обвинен за гибелта на двамата служители на реда в Бургас - сириецът Омар, се изправя още веднъж пред съда, дружно с двамата си помагачи, също сирийци. Прокуратурата се усъмни дали фактически Омар е малолетен и назначи спомагателна инспекция. Две съществени условия се отличиха при вчерашната среща на Омар със съда, че е натиснал газта директно преди конфликта с полицейския автомобил вместо да опита да спре, както той твърди и дали мъжът, влезнал у нас незаконно преди година фактически е на 15 години, на колкото самичък е декларирал, че е.

" За Омар се знае, че дошъл незаконно в страната през ноември, като в началото е декларирал, че е роден през 2004 година В следствие в Центъра в Харманли се появява друга дата и друга година на раждане на лицето. Отличават се няколко бягства от центъра, както и недобро държание към чиновниците в бежанския център “,  заяви ръководителят на Районна прокуратура – Бургас Мария Маркова.

Тя добави, че Омар е взел участие в сборичкване, поради което му е отказана процедурата по събиране със фамилията му. 

" Другите двама сирийски жители са със статут на непрекъснато пребиваващи, като единият от тях се познава в Омар. Другият се занимава с ремонтна активност. Прокрадват се обстоятелства за съществуването на различен рейс и коли, само че към момента сме в ранен стадий на следствие “, добави Маркова.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР