Основният юрист на Има такъв народ Ива Митева повежда листата

...
Основният юрист на Има такъв народ Ива Митева повежда листата
Коментари Харесай

Ива Митева и Любомир Каримански повеждат две от листите на "Има такъв народ" за София

Основният правист на " ИТН " Ива Митева повежда листата на партията в 23 многомандатен изборен регион (МИР) София, от който се. Финансистът Любомир Каримански, на който партията на Слави Трифонов държеше да оглави Българската национална банка (БНБ) води листата в 24 МИР в столицата. Сценаристът Ивайло Вълчев, който в доскорошното 47-мо Народно заседание не съумя да влезе поради ниския резултат на партията, още веднъж е първи в кандидатдепутатските описи на " ИТН " - в Бургас и Стара Загора.

Това се схваща от изявления на представители на " ИТН " във " Facebook " и от записаните до момента листи в районните изборни комисии (РИК). Крайният период за партиите и обединенията да посочат кандидат-депутатите си за изборите на 2 октомври е на следващия ден, 30 август.

На изборите през ноември предходната година Ива Митева беше лидер на листите в родния ѝ Разград и 24 МИР в София, където в този момент е сменена от Каримански. Той пък до момента е водил единствено листата на " ИТН " в Ловеч. За идните на 2 октомври избори Ива Митева заема мястото на Николай Радулов. Той беше лидер на листата в 23 МИР на вота през ноември предходната година, само че.

От подадените до момента от партията документи не се схваща дали ръководителят на партията ще се кандидатира този път за депутат или ще повтори хода си от миналите два вота и. В уеб страницата на РИК към този момент не са оповестени и листите на " ИТН " за Пловдив-град и Пловдив-област, където до момента първи е бил зам.-председателят на партията Тошко Йорданов.

В третия столичен изборен регион (25 МИР) лидер на листата на " ИТН " е Пламен Данаилов, който в кабинета " Петков " беше зам.-министър на енергетиката. На предходните избори там лидер беше юристът Андрей Михайлов, който пък в този момент ще води листата в София-област. В Хасково листата на " ИТН " ще води някогашният министър на районното развиване Гроздан Караджов. В Монтана и Сливен отпред на кандидат-депутатските описи на партията на Слави Трифонов ще бъдат досегашните народни представители Пламен Абровски и Златомира Мострова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР