Основната премиера на Renault на Автосалон София 2019 е изцяло новото

...
Основната премиера на Renault на Автосалон
София 2019 е изцяло новото
Коментари Харесай

Автосалон София 2019: Renault представя ...

Основната премиера на Renault на Автосалон София 2019 е напълно новото потомство на хитовия за френската марка модел Clio, което идва след повече от 15 милиона реализирани представителя в целия свят.

От Renault анонсират също по този начин, че новото Clio е създадено и с концепцията да бъде свързан с околния свят, като дефинират това си желание със Smart Cockpit настройване на интериора. Новата генерация на модела идва с отвесно позициониран и най-голям в класа си информационен екран/таблет, както и с напълно дигитално контролно табло.

С 14 мм по-къса и с до 3 сантиметра по-ниска, от компанията анонсират, че новата генерация е с по-просторен интериор. В същото време, товарната съдържимост на багажното поделение е увеличена до 391 литра, а в купето има допълнителни отделения за по-малки багажи с вместимост от 26 литра.

Цялостно трансформиран и усъвършенстван, изненадите към новото Clio ще продължат и през идната година, когато френската марка ще започва продажбите на първата в историята му версия с хибридно задвижване.

Дебют на Автосалон София 2019 вършат още два извънредно значими за Renault модела, а именно новият CAPTUR, от който има повече от 1.5 милиона осъществени единици, и новото изцяло електрическо ZOE, за което от френската компанията споделят, че е по-мощно от когато и да било, по-стилно и по-удобно с усъвършенствано преживяване на борда.

Спортната тема на щанда на Renault е засегната доста съществено с премиерата на новата рискова версия TROPHY на новия MÉGANE R.S., с усъвършенстван 1.8-литров турбодвигател с оптималната мощ от 300 конски сили и 420 Нм оптимален въртящ миг.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР