Основната криптовалута на най-голямата глобална платформа за обмен отбеляза забележителен

...
Основната криптовалута на най-голямата глобална платформа за обмен отбеляза забележителен
Коментари Харесай

40 милиона души са се присъединили към Binance през 2023 година

Основната криптовалута на най-голямата световна платформа за продан означи незабравим растеж, който съответства с нови данни, разкриващи, че Binance е придобила 40 милиона нови консуматори през 2023 година

Докладът на Binance за 2023 година в края на годината акцентира 30% растеж на добитите нови консуматори спрямо миналата година, макар че се сблъска с регулаторни провокации. През този интервал организацията пое отговорност за минали проблеми, като претърпя промени в управлението, които в последна сметка укрепиха позицията ѝ на пазара.

През 2023 година Binance посрещна над 40 милиона нови консуматори, отбелязвайки забележителен растеж от над 30% по отношение на края на миналата година. Забележително е, че платформата стана очевидец на поредно разширение на главните си услуги и вкара новаторски артикули, съобразени с развиващия се пейзаж на блокчейн промишлеността.

Като дава приоритет на полезностите, насочени към потребителите, Binance също по този начин направи обилни стъпки в укрепването на своята рамка за сходство, като се ориентира към превръщането си в конструкция, насочена към спазването на разпоредбите.

Разкриването на впечатляващия растеж на Binance през 2023 година съответствува със забележителния скок на BNB Coin ( BNB ), родния цифров актив на платформата. Започвайки от $234 на 18 декември, цената му се повиши до $333 на 28 декември, което съставлява незабравим скок от 37% в границите на единствено 10 дни. Към момента на писане на публикацията обаче активът е изгубил час от загубите си и се търгува на цена от $315.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР