Основната група в тима се запазва и няма напуснали футболисти.

...
Основната група в тима се запазва и няма напуснали футболисти.
Коментари Харесай

Родопа стартира лятната си подготовка само с едно ново попълнение

Основната група в отбора се резервира и няма напуснали футболисти. Селекцията остава отворена, само че ще се разчита най-вече на подрастващите състезатели от школата на отбора, посочи заместник-председателят на УС и предприемач Валентин Кюлхански.

Юношите, които стартират подготовка с представителния отбор, са Мартин Димитров, Атанас Соколов, Анастас Робов, Йордан Чакъров, Димитър Исаков, Михаел Чавдаров, Ради Терзиев и Росен Кордов. В главната група си остават вратарят Стефан Дафовски, Любослав Петров, Адриян Сюрджиев, Николай Тихомиров, Владимир Драмалиев, Георги Пелтеков, Антон Белюков, Даниел Кутев, Христо Ковачев, Теодор Стефанов и Михаел Кисьов.

ще тренира напълно на чудесно квалифицирания терен на Стадион " Септември " в града. По време на подготовката са планувани и шест контроли.
Първата е в понеделник (27 юни) с Лудогорец II (Разград) от 18 часа на стадиона в квартал " Райково ". Следващите другарски мачове са с Върбица Бенковски (2 юли), с Димитровград на 9 юли, на 23 юли с Лудогорец III (Разград), на 30-и с Асеновец (Асеновград).

През предишния сезон приключи на 8-мо място в Югоизточната с 50 точки, което обаче нямаше и значение, защото от ЗС на БФС Пловдив направиха по този начин, че да няма изпадащи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР