Основателят на SpaceX, милиардерът Илон Мъск, коментира рязко изявлението на

...
Основателят на SpaceX, милиардерът Илон Мъск, коментира рязко изявлението на
Коментари Харесай

Скандалът продължава: Илон Мъск нарече педофил водолаза, който го посъветва да си пъхне подводницата „където боли“

Основателят на SpaceX, милиардерът Илон Мъск, разяснява внезапно изказването на английския водолаз Върн Ънсуърт, който разкритикува проекта му за избавяне на възпитаници от наводнената пещера в Тайланд, предава изданието The Hollywood Reporter

Както БЛИЦ към този момент ви осведоми водолазът реагира сериозно на концепцията на Мъск да се спасят децата от пещерата посредством миниподводницата, изобретена от милиардера. Ънсуърт назова предлагането на ръководителя на SpaceX пиар ход и предложи американецът " да си пъхне подводницата, където боли “

На собствен ред Мъск написа в своя " Twitter " пост, в който той назовава английския водолаз педофил и споделя, че изобщо не го е виждал на мястото на избавителната интервенция. В същото време Мъск разяснява и морските пехотинци, които взеха присъединяване в спасяването на децата от клопката като ги назовава " в действителност страхотни ".

По-късно милиардерът изтри думите си.

Отбелязва се, че това не е първата остра имитация на изобретателя по адрес на участниците в избавителната интервенция в Тайланд.

По-рано Мъск сподели, че ръководителят на спасителите Наронгсака Осатанакорна, който отхвърли да употребява миниподводницата на милиардера, е незапознат.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР