Осмото издание на традиционния фестивал Shake That Хълм отново превзема

...
Осмото издание на традиционния фестивал Shake That Хълм отново превзема
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, музикален коктейл с Shake Тhat Хълм  ви...

Осмото издание на обичайния фестивал " Shake That Хълм " още веднъж завладява поляната под Джендема. Едно от обичаните събития на пловдивчани ще се организира в границите на три дни, като стартира още през днешния ден следобяд и ще продължи до неделя вечерта.

Тази година уредниците надграждат нормалния формат на фестивала, който до момента беше с 3 подиуми с над 40-часова стратегия за музика, танц и фристайл батъл със 100 актьори и сред 3 и 4 хиляди души аудитория. За осмото издание се увеличават театралните зони - публиката към този момент ще има 4 обособени пространства, участниците към този момент наброяват над 150 души, двойно се усилва и хендмейд формата с планувани над 60 участници. През трите дни пловдивчани и посетители на града ще могат да се насладят и на " Shake Market 2022 " - специфичното пространство за ръчно направени произведения. Продължава традицията на богата културна стратегия, в това число жанрове от музика, танц, приложни изкуства, само че в този момент към този момент има построен Street Culture Camp (SCC) - особено пространство за стрийт арт криейтив, който се простира на 6 хиляди кв.м - скейт площадки, графити зона и други Целта е да се сложи акцент върху стрийт арт културата - от хип-хоп и денс батъл до графити и улично изкуство - музика, арт, скейт и други.

Музикалната стратегия тази година е извънредно разнообразна. Нежният глас Мирослава Тодорова и Dorothy Takev откриват програмата на основната сцена през днешния ден. Певицата ще показа огромна част от дебютния си албум SIREN. " Керана и космонавтите ", Cool Den и Panic Station пък ще са гвоздеят в програматa в събота. На one stage пък почитателите ще се насладят на Иво Димчев, Мила Роберт, Mix me и доста други. Много хубава музика, доста бира, доста въодушевление. Чакаме се на поляната, приканват уредниците на фестивала.

 

Още за събитията в Пловдив и региона  ще намерите в най-хубавия културен гид - 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР