Още ужасни подробности за случилото се в Габрово! ВИДЕО МВР

...
Още ужасни подробности за случилото се в Габрово! ВИДЕО МВР
Коментари Харесай

Битият от роми магазинер разкри нещо ужасно

Още ужасни детайлности за случилото се в Габрово! ВИДЕО Министерство на вътрешните работи с горещи елементи за митинга в Габрово СНИМКИ Неочакван поврат! Вижте непоказвано ВИДЕО от багра в Габрово

Нашият магазин не толерира агресивното държание. Имаме клиенти от ромски генезис, доста от тях са хора. Не желаеме да се внася етническо напрежение сред хората. Това сподели пред bTV битият от роми в Габрово продавач Венцислав Иванов.

Той изясни, че през днешния ден счита да се включи в огромния митинг в града. Досега не го е правил. „ Дойдоха тримата. Със самото си влизане в магазина започнаха да се държат нападателно с клиентите. Започнаха с втори клиент да се държат нападателно, преди този момент са го блъснали, което не се вижда. Колежката ме извика на касата и ме помоли да направя забележка, тъй като експанзията им се беше насочила към едно момче на входната врата “, изясни той.

„ Нормално, най-учтиво съм ги помолил да няма експанзия в магазина “, акцентира той. По мотив появилия се нов клип от охранителна камера в магазина, на който наподобява, че Иванов стартира физическата кавга с тримата роми, той съобщи, че първоначално в действителност тръгнал учтиво към тях. След това се отдръпнал и тръгнал да зарежда. Тримата, обаче, траяли с агресивното държание, почнали да го наскърбяват. „ Нормално е да отвръщам, да се навъся “, уточни Иванов. Той сподели още, че не знае кой е пуснал втория клип в интернет.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР