Още с появяването си на политическата сцена неизвестното момче, завършило

...
Още с появяването си на политическата сцена неизвестното момче, завършило
Коментари Харесай

Едноличният Кирил Петков - Конституцията като неразбираема книжка

Още с появяването си на политическата сцена незнайното момче, приключило курс в „ Харвард” се държи безочливо, подценявайки интелекта на българските жители. В цялостно нарушаване на Конституцията Кирил Петков стана министър на стопанска система, въобще необезпокоен от обстоятелството, че има двойно поданство, което е в контраст с най-висшия закон в страната. Вместо смирение, болните упоритости на премиера в оставка Петков стигнаха до там да завладее целия държавен уред, мислейки се за едноличен притежател на страната ни.

Властта е от основно значение за Петков и той се е вкопчил в нея с всички сили. За това свидетелства тържището в Народното събрание, протакането с което си послужи при оставката на кабинета, незачитането на българската Конституция и то за да остане още малко на власт.

И до момента в който за необятната аудитория при започване на мандата му можеше да прозира едно наивно и глуповата момче, пристигнало да ни донесе смяната, през днешния ден в очите на Кирил Петков се чете може да се прочете двуличие и фалш, което видяха даже и съдружните му сътрудници. Самото му наличие в политиката е ужасяваща неточност, която ще коства доста на народа ни. И то поради бездарието му като политик. И не последно място - поради упоритостта му да „ пороби” страната ни.

Ето и някой обстоятелства:

Кирил Петков еднолично и без доказателства реши да гони дипломати от страната ни... за шпионаж

Министър-председателят и за момент не се замисли, че по този метод вкарва страната ни в интернационален спор. За него това беше персонално възмездие … против Митрофанова, която по думите м
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР