Още преди няколко месеца стана ясно, че след близо десетгодишно

...
Още преди няколко месеца стана ясно, че след близо десетгодишно
Коментари Харесай

Завръщането на Дженифър Лопес

Още преди няколко месеца стана ясно, че след близо десетгодишно неявяване от музикалната сцена Дженифър Лопес приготвя своя девети студиен албум. This Is Me... Now е самобитно продължение на албума This Is Me...Then от 2002 година, и по думите на певицата е най-личното и откровено нещо, което е правила досега.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек - домакини и на благотворителен покер шампионат в Лас Вегас
Играят ли покер Джей Ло и Бен Афлек (и положителни ли са)

Градът напълно не е определен инцидентно

" Този албум е най-искреното нещо, което съм правила, кулминационна точка на това коя съм аз като човек и актьор. Хората си мислят, че знаят какво ми се е случило по пътя, само че в действителност нямат визия и постоянно имат неправилно разбиране. Част от мен криеше себе си от всички. Дори се криех от самата себе си ", споделя Джей Ло предходната година в изявление за Voguе.

Постепенно певицата стартира да разкрива още елементи за идния си албум, като даже разгласи заглавията на песните, които надали е изненада за някого, че са любовни и отдадени на брачна половинка ѝ Бен Афлек. Напомняме, че двамата преоткриха любовта си, откакто първият им годеж отпреди 20 години се провали. Двамата обаче са към този момент женени от година и по всичко проличава, че сантименталната им приказка продължава.

През миналия уикенд  отново нажежи упованието към албума си This Is Me... Now, като в пост в Instagram го дефинира като " едно житейско пътешестване в търсене на истината за любовта ". А в този момент към този момент сме наясно и по кое време ще можем да чуем новите части.

Вчера, 27 ноември, още веднъж в Instagram, певицата разкри, че новият ѝ албум ще излезе на 16 февруари 2024 година И с цел да е всичко още по-вълнуващо, това не бе единствената вест, която Джей Ло показа. Тя загатна още и за водещия сингъл в This Is Me... Now, както и за кино лентата, по който знаем, че е работила със брачна половинка си.

В тийзъра виждаме певицата седнала пред камина, до момента в който на открито вали дъжд. В ръката си тя държи писмо, което хвърля към огъня. Посланието му гласи: " Когато бях малко момиче и някой ме питаше каква желая да стана, когато порасна, постоянно отговарях... влюбена ". Написаното на ръка писмо е с дата 24 декември 2002 година, интервал, в който връзката на Джей Ло и  е още първоначално.

За кино лентата, по който двойката е работила дружно, пък знаем, че ще разбули тайните към персоналния живот на певицата, който се следи изкъсо от години. В описанието на This Is Me...Now: The Film се споделя, че разказът за любовния ѝ живот е показан по " съкровен, секси, занимателен, приказен " метод и не може да се съпостави с нищо, което сме виждали до момента от. Филмът, който ще бъде разполагаем за гледане в Prime Video, дружно с новия албум на певицата, ще излязат на 16 февруари 2024 година
 Дженифър Лопес споделя какво Бен Афлек е трансформирал в нея за една година откогато са женени
Наистина ли има проблеми в брака на Джей Ло и Бен Афлек

Какво е трансформирала певицата с помощта на брачна половинка си

И въпреки че до тогава към момента има време, ще можем да подгреем ударното завръщане на Джей Ло още на 10 януари 2024 година, когато чакаме тя да пусне " Can`t Get Enough ", водещия сингъл на This Is Me...Now, написа Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР