Още по темата28.05.2018 / 16:45Мъжът на Емилия пусна некролога на

...
Още по темата28.05.2018 / 16:45Мъжът на Емилия пусна некролога на
Коментари Харесай

Телеграф: Доведеният син на Емилия се е снимал във филм преди трагедията

Още по темата28.05.2018 / 16:45Мъжът на Емилия пусна некролога на умрялото си дете! Думите му ще ви разтърсят28.05.2018 / 01:25Емилия със съкрушителна изповед за гибелта на доведения й наследник

Доведеният наследник на фолкпевицата Емилия, 19-годишният Феди Башур, който умря след злополуката на автомагистрала " Тракия " точно на 24 май, е снимал филм предходната година, написа " Телеграф ". 5-минутната лента е дело на Никол Паскалис.

Главната роля е поверена на Феди - той влиза в облика на скитник, който подценява етикета и морала си, с цел да отиде на изявление за работа. Младежът е необут, единствено с дрипава тениска и остарял панталон, и трепери от мраз на земята пред огромната постройка. Талантът на героя му е рисуването. До себе си държи красива картина, която напълно го потвърждава. Случайно в полезрението на просяка попада белешка, залепена на магазин, на която написа, че компания търси илюстратор и графичен дизайнер. Героят му незабавно взема решение да опита, само че с цел да отиде на изявлението му е нужно обичайно облекло. За да си купи по-хубав костюм, той краде чантата на момиче, а от портмонето й взима всичките й пари. В случая момичето, което играе жертвата в действителност е приятелката на Феди - Деспина. Парите, които той прибира от нея обаче, не са задоволителни и прави домова кражба. В края на кино лентата се вижда по какъв начин Феди влиза в един от скъпите магазини за мъжки дрехи и си купува тъкмо костюма, който желае. На последният кадър младежът към този момент седи пред бъдещия си шеф и решително му споделя: " Вярвам, че упоритата работа се възнаграждава ", споделя още Блиц.

Впечатленията за кино лентата са напълно позитивни. Освен добре измислената концепция всички, които са го гледали, правят оценка играта на момчето като доста добра. Самият той наподобява умерено пред камера, а на някои места във кино лентата даже импровизира в думите. Познати на Феди споделят, че след присъединяване в тази лента той разказвал, че желае да взе участие и в други. Обяснил им, че даже би записал да учи актьорско майсторство, защото за него това било извънредно забавно прекарване.

Младежът чествал последния си рожден ден в Ню Йорк, където живеел. В стеснен кръг единствено с най-близките си другари. В Съединени американски щати той отпътувал преди година, с цел да продължи образованието си. У нас младежът учил в учебно заведение за деца на чужденци с по-големи благоприятни условия. В анго-американското той бил измежду цялостните отличници, което пък преди няколко месеца изиграло огромна роля за приемането му в един от най-престижните в международен проект университети - Бостънския. Момчето споделяло, че откакто приключи висше, ще стартира личен бизнес, само че редом с това няма да стопира да учи, а ще запише още нещо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР