Още първи сезон на Домът на дракона (House of the

...
Още първи сезон на Домът на дракона (House of the
Коментари Харесай

Насилието и войната са неизбежни в новия сезон на „Домът на дракона“

Още първи сезон на " Домът на дракона " (House of the Dragon) бе предстоящ с огромно неспокойствие и неспокойствие от почитателите на Game of Thrones.
Прочетете още
И той несъмнено не разочарова. Дори качи още по-високо летвата пред втори сезон, който ще забележим единствено след няколко месеца. От HBO пък взеха решение да нанежат ситуацията още повече, пускайки не един, а цели два филмовия откъс.

Подходът е забавен, тъй като всеки един от филмовите откъси се концентрира върху двата враждуващи лагера. Зеленият филмов откъс да вземем за пример е ориентиран към протичащото се в Кралски чертог и трона.

Младият Егон е седнал на него, само че всички знаят, че Ренира Таргариен няма да остави нещата по този начин и се приготвят за войната, която назрява.

От другата страна Черният филмов откъс ни демонстрира лагера на Ренира, която освен скърби за гибелта на сина си, само че и е подготвена на всичко, с цел да извърши последната воля на татко си - точно тя да седне на трона. Е, едно е несъмнено - чакат ни доста кръвопролития и драгони, несъмнено.

Виждаме, че Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д`Арси, Ив Бест, Стив Тусент и   ще се завърнат към функциите си. Първи епизод на втори сезон на  " Домът на дракона " ще бъде пуснат в Max на 17 юни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР