Още от най-дълбока древност съществуват сведения за гигантска подземна библиотека,

...
Още от най-дълбока древност съществуват сведения за гигантска подземна библиотека,
Коментари Харесай

Те Видяха Странна Дупка Във Величествения Монумент! Вътре Е Най-Великото Откритие! Вижте Снимки

Още от най-дълбока античност съществуват сведения за гигантска подземна библиотека, която е ситуирана в Египет и която съдържа великата мъдрост античния свят.

Според легендата, античната библиотека е построена преди към 12 хиляди години от същества, които са оживели след бедствието, което е унищожило мистичния континент Атлантида. Точно тези атланти са създателите на античен египет и са признати от хората, като божества. Някои от фараоните са техни директни наследници, като да вземем за пример Ехнатон.



Ясно се вижда, че Ехнатон не е тъкмо човек

Атлантите са построили величествената подземна библиотека, с цел да запазят великата мъдрост на тяхната високо развита цивилизация. Те са разполагали с технологии, за които през днешния ден можем единствено да мечтаем, и цялото им познание е деликатно структурирано и непокътнато в така наречен „ Зала на записите “ !

Древните историци Херодот и Страбон разказват величествената подземна библиотека, и дават извънредно съответно изложение на нейното местонахождение.

Базирано на многочислени антични сведения, немските откриватели Робърт Шох и Томас Добек настояват, че са разкрили подземната библиотека. Те настояват, че нейният вход сигурно се намира под лявата лапа на мистичния и възвишен Сфинкс.



Сфинксът е може би най-голямата тайнственост на античен египет. Официалната просвета не може да даде безапелационен отговор на безконечният въпрос – кой го е построил.

Неговата възраст също остава тайнственост. По геоложки данни може да бъде открито, че той е доста по-стар от пирамидите.

Германските откриватели считат, че Сфинкса е повдигнат като безконечният пазач на подземната библиотека, а в древността той е бил с лице на атлант, което е променено в следствие.



Според ултразвукови данни под сфинкса има голяма празнина с извънредно верни пропорции – сигурен знак за изкуствено построена подземна зала.



И тук идва големият проблем, и неговото име е Д-р Захи Хауаз , който е абсолютният „ стопанин “ на древноегипетските паметници, и който не разрешава и муха да припари до Сфинкса, камо ли да се подхващат разкопки.



Когато беше конфронтиран за отвора в крайници, Хауаз персонално влезе в дупката и отсече – там няма нищо – задънен вход. Не разреши на никой различен да ревизира.

Според редица различни откриватели Захи Хауаз е марионетка на международните кукловоди, които са подготвени на всичко, с цел да опазят тайната на подземната библиотека. Знанията, които тя би разкрила безусловно ще трансформират света и ще разклатят желязната им власт.

Сфинкса под непрекъсната въоръжена защита и разкопките на този стадий си остават мираж./BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР