Още от древността хората третирали котките с голямо уважение и

...
Още от древността хората третирали котките с голямо уважение и
Коментари Харесай

Щастие и късмет в дома носят само котките с този цвят

Още от древността хората третирали котките с огромно почитание и страхопочитание, тъй като са вярвали в тяхната мистична мощ.

Смята се, че способността на котката да въздейства върху живота на притежателите зависи от цвета на козината му.

Котките с какъв цвят на козината могат да донесат шанс и благополучие в дома ви?

1.            Оранжеви или по-познатите джинджифилови котки

Ако се вгледате в цвета на козината на оранжевите котки, тогава ще забележите, че оцветяването им наподобява на доблестен метал, а точно на злато.

Затова оранжевият домакински любим ще помогне за възстановяване на финансовото положение на фамилията, при което живее.
Как да си изберем котка?
Животните могат да станат едни от най-хубавите другари на човек и са неповторими, тъй като ще ви съпровождат, откогато стартират да бъдат част...
Прочети повече
2.            Котка с черна четина

Въпреки изобилието от знаци, че котките с мрачен цвят на козината дават обещание разнообразни неприятности и несгоди, това безусловно не е по този начин. Напротив, черната котка ще избави къщата от проблеми, кавги и кавги.

Също по този начин любимецът с тъмните нюанси защищава членовете на фамилията от разнообразни проблеми, заболявания и неприятности. Смята се, че тези котки са необикновен талисмани за шанс.

3.            Котка с бяла четина

Котките с подобен доблестен цвят постоянно са били на респект. Ако не желаете да изпуснете шанса, тогава в никакъв случай не оставяйте бяла котка в неволя. Животните с този цвят на козината могат да създадат живота на притежателя си същински благополучен.
Искате котката ви да е щастлива - ето какво обича най-вече
Котките са толкоз интелигентни, симпатични същества с дълъг лист от неща, които харесват и не харесват. Точно като хората, нещата, к...
Прочети повече
4.            Трицветна котка

Наличието на няколко цвята едновременно в цвета на животното допуска, че котката ще ви помогне да станете по-проспериращ и благополучен човек.

Такива котки са ценени от антични времена. Още една детайлност за трицветните представители на котешкия жанр. Само женските котки могат да са притежатели на такава разцветка.

Какъвто и да е цветът на вашата котка, тя ще придава на дома ви необикновен уют и чувство за топлота и обич. Макар и да не са толкоз прочувствени като кучетата, те също са правилни на своя собственик. Обожават да лежат на краката му, да мъркат и по този начин да основават една извънредно здравословна среда към него. Мнозина се кълнат, че котките успокояват нервите им, смъкват кръвното и ги избавят от ставни болки.

Защо и вие да не ревизирате дали всичко това е истина? Достатъчно е единствено доста да ги обичате и да се грижите за тях като за кралски особи!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР