Още миналата седмица правителството на Кирил Петков договори нови количества

...
Още миналата седмица правителството на Кирил Петков договори нови количества
Коментари Харесай

Продължаваме промяната излезе с позиция относно твърденията за доставките на газ

" Още предходната седмица държавното управление на Кирил Петков контракти нови количества полутечен газ на цени на към 30 $ по-ниски от европейските. За да не сложи служебния кабинет пред приключен факт с последна договорка, то обезпечи опция за потвърждаване или отменяне на офертата за втечнения газ до 19 август, ако наследниците му в ръководството не съумеят да обезпечат нужната инфраструктура, или съумеят да намерят по-надежден и по-евтин източник на газ ", декларират от " Продължаваме промяната ".

Припомнят, че за октомври към този момент има контрактуван слот.

" За ноември също имаме две варианти – служебният кабинет може да ги прегледа. През април държавното управление на Кирил Петков за две седмици обезпечи терминал за полутечен газ в Турция – служебният кабинет може да се възползва от този опит ", допълват от Политическа партия.

От партията молят да не се всява боязън измежду популацията.

" Приоритет на служебното държавно управление би трябвало да е да обезпечи надеждни доставки, като сътрудниците не би трябвало да не помнят, че най-големият проблем на съветския газ, е, че може да бъде спрян когато и да е. Припомняме на българското общество, че не Кирил Петков и Александър Николов стопираха доставките по газовия контракт, а " Газпром " - едностранно и в нарушаване на контракта с България ", декларират още от " Продължаваме промяната ".

Вижте цялата позиция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР