Още една родна звезда ще тръгне по пътя на родителството.

...
Още една родна звезда ще тръгне по пътя на родителството.
Коментари Харесай

Певицата Маги Джанаварова очаква първото си бебе!

Още една родна звезда ще тръгне по пътя на родителството. Това е чаровната певица Маги Джанаварова, която показа във видео компилация по какъв начин е минала нейната 2022 година.

За изненада на всички видеото на Маги приключва с една блага изненада - фрагменти от видеозон и празненство за откриване на пола на бебето ѝ.  
                             

" Имам да ви споделя нещо, само че ще го разберете в края на видеото. Каква беше 2022 година за мен…беше най-хубавата от всички до в този момент. Мечтите се сбъдват, инстинската обич съществува, щастието съществува, това прелестно семейство съществува - моето, и всичко зависи от нас. Благодаря на Бог и Вселената за всичко, което имам. Избрала съм за родители най-прекрасните такива. И дано най-хубавото следва! Обичайте самоуверено! " – написа 34-годишната изпълнителка в своя Инстаграм профил. 

Певицата беше обсипана от обич и пожелания за леко раждане в мненията към видеото. 

Звездата на Джанаварова изгря в последния излъчен сезон на музикалния формат " Мюзик Айдъл ", който завоюва през 2009 г. След това за нея последваха голям брой сполучливи музикални планове с други известни реализатори като 100 Кила.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР