„Още една жена каза” на Здрава Каменова се завръща с

...
„Още една жена каза” на Здрава Каменова се завръща с
Коментари Харесай

Здрава Каменова представя Още една жена каза

„ Още една жена каза” на Здрава Каменова се завръща с нови монолози с по едно и също време неуместни, само че и действителни случки, от живота на певиците и сценаристите. На 10 март, на сцената на Joy Station ще се разиграе не просто стендъп, освен концерт, а стендъп концерт. Гост звезда в новото издание – „ Още една жена сподели “ ще е певицата Вяра Панталеева.

Двете премиерно и енергично ще разискват: Докъде стигат упоритостите на майките, когато записват децата си на конкурс по пеене и по какъв начин певица попада от село напряко в Южна Корея? Как наподобява публикация за загубен котарак от сценаристи на сапунен сериал? Всичко това, съпроводено от доста смях, импровизации и музика в стендъп комедията, „ Още една жена каза”.



Вяра Панталеева прави своите първи стъпки в комедийния стендъп. Позната повече като певица с дълготраен опит и авторски песни зад тила си, тя приключва Музикална педагогика в Софийския университет и от 10 години практикува като музикален възпитател с вокалната си група Мики Маус. Звездата ѝ изгрява през 2005 година в първото музикално риалити в България, “Star Academy”, а по-късно – става част и от екипа на предаването „ Нощни птици “ по Българска национална телевизия. Наскоро започва и рубриката “VYARA’S Favorite Songs” в YouTube, в която с разнообразни музиканти и реализатори, основават кавър версии на обичани песни.

Здрава Каменова е изобретателно динамо – играе в моноспектакъла „ Хитът на сезона “, „ Машините са кучки “, „ Дом за овце и сънища “, „ Извънредно положение” и „ Извънредно ЛЮБОВНО “, – всички по нейни текстове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР