Френският актьор Жерар Депардийо беше задържан от полицията тази сутрин,

...
Френският актьор Жерар Депардийо беше задържан от полицията тази сутрин,
Коментари Харесай

Арестуваха Жерар Депардийо

Френският артист Жерар Депардийо беше арестуван от полицията тази заран, с цел да бъде разпитан по обвинявания в полово принуждение над две дами. Той е отведен в полицейски сектор в Париж, откакто получи обвиняване за полово принуждение.

Според една от дамите той я е докосвал по интимните й елементи без нейно единодушие през 2014 година на снимачната площадка, а съгласно другата през 2021 година на снимачната площадка на кино лентата на Жан Бекер „ Зелени очи “ артистът си е разрешил полова дързост, пише Труд.

Жерар Депардийо е роден е на 27 декември 1948 г. в град Шатору, Франция. Прави своя дебют в киното през 1967 г. и от този момент е играл в над 140 филма. Дъщеря му Жули Депардийо и синът му Гийом Депардийо (1971 – 2008) са също артисти.

В отговор на планувания за 2013 година от държавното управление на президента Франсоа Оланд извънреден налог върху най-богатите французи, през декември 2012 година Депардийо се реалокира да живее в съседна Белгия, а по-късно през същия месец афишира обществено, че счита да се откаже изобщо от френското си гражданство.

На 3 януари 2013 година Депардийо става руски гражданин, откакто съветският президент Владимир Путин подписва специфичен декрет за задачата.

На 1 април 2022 година Депардийо внезапно осъжда руското нахлуване над Украйна, като разкритикува Владимир Путин за „ безумните му дейности “ и дава обещание да преведе като помощ за украинците средствата, които ще получи за трите свои априлски концерта в Париж.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР