Още една жена е намерена убита в багажник на автомобил

...
Още една жена е намерена убита в багажник на автомобил
Коментари Харесай

10 станаха жените, убити от началото на годината

Още една жена е открита убита в багажник на автомобил в столичния кв. „ Захарна фабрика “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Това е 32-годишна жена, която е търсила помощ от неправителствени организации, съобщи на брифинг на Министерство на вътрешните работи вътрешният министър Иван Демерджиев. Причината за убийството е персонален спор.

" Няма подаден сигнал от младата дамата към органите на Министерство на вътрешните работи. Тя е споделяла опасенията си със своите близки ", съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. 

" Имало данни, че жертвата е потърсила помощ от Неправителствени организации, само че сигналът не е стигнал до Министерство на вътрешните работи ", уточни Демерджиев.

На 3 април е постъпил формалният сигнал от нейни близки, че нямат контакт с дамата и не се е явила на среща, на която е трябвало да вземе детето си. Имала е другарство и близки връзки с мъжа, който е задържан по случая и е обвинен за убийството. 

Тялото на 32-годишна жена е открито нощес в столицата. То е намерено в багажник на автомобил, оставен в автосервиз на другар на обвинения за убийството. Първоначално се е работело върху версията за похищение. Вече има формирано досъдебно произвеждане.

Заподозреният е 34-годишен мъж, с който жертвата работила дружно за мобилен оператор.

Това е десетата жена, която е убита евентуално от своя сътрудник от началото на годината. Това потвърждава статистиката, че случаите на домашно принуждение и на принуждение, основано на пола зачестяват, което удостовери и вътрешният министър, до момента в който Законът за протекция от домашно принуждение продължава да чака на трупчета. 

 
Вижте по какъв начин политиците се ангажираха с приемането на този закон със старта на Новото национално заседание
Снимка: Кристина Камбурова 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР