Още е рано Локомотив Пд да бъде определен като претендент

...
Още е рано Локомотив Пд да бъде определен като претендент
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Локо Пд не може да се мери с Лудогорец

Още е рано Локомотив Пд да бъде избран като кандидат за купата, макар че разликата с водача и неизменим първенец през последните 8 сезона Лудогорец е единствено 4 т. след XII кръг, счита капитанът на " смърфовете " Димитър Илиев.

" Радвам се, че Локомотив върви нагоре, за един тим най-важното е да има неизменност. Публиката стартира да се връща, само че това е проблем на целия български футбол - стадионите са пусти. Вината е на всички, които са част от процесите. Но ние сме в челото, играем атрактивно, бележим доста голове. След паузата ни следва мач с ЦСКА и се надявам публиката да изпълни " Лаута ". Много е рано да си приказваме за по-сериозни упоритости, само че с всяка минала победа апетитът ни ще се ускорява. С течение на сезона си личи класата на един тим, когато стартират да тежат и травми, и картони. Тогава идва ред на момчетата, които по-рядко играят. И тъкмо Лудогорец печели последните няколко шампионати с дългата си аварийна пейка и тогава си проличава класата на един тим ", съобщи 31-годишният атакуващ футболист.

Заради двата си гола за 5:0 против Етър ВТ 31-годишният пловдивчанин заслужи наградата за Играч №1 на XII кръг в анкетата на Пресклуб " България ". И разумно бе запитан за какво макар 8-те си гола в 11 мача този сезон не е извикан за евроквалификациите с Черна гора и Англия. " Постоянно ме питат. Щом не съм извикан, значи треньорът преценя, че няма да му свърша работа. Националният тим надали ще се промени с едно мое появяване. Всяко спиране за националния тим е много болно за почитателите. Аз като българин също не се усещам прелестно. На всеки е ясно, че националният тим е на светлинни години от това, което би трябвало да бъде. Но поколението е такова. Последният мощен народен тим бе поколението на Димитър Бербатов и Мартин Петров. Вината не е единствено в ръководители и треньори. Всяка страна минава през подобен интервал. Дори Холандия бе в рецесия преди 5-6 години. Темата е дълга. Дано има някаква смяна, тъй като към този момент много квалификационни цикли се отписват още след третия мач ", разяснява Митко Илиев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР