Още два златни медала от световни конкурси получи водка FLIRT.

...
Още два златни медала от световни конкурси получи водка FLIRT.
Коментари Харесай

Водка FLIRT с нови златни медали от световни конкурси

Още два златни медала от международни състезания получи водка FLIRT. Те са от THE GLOBAL TRAVEL RETAIL SPIRITS MASTERS 2017 и The Global Vodka Masters 2017. Новината пристигна от международното ревю за безмитна търговия в Кан - Tax Free World Fair Cannes 2017, където производителят на водка FLIRT VP Brands International взе участие със личен щанд.

Конкурсите се провеждат авторитетната медия, представяща трендовете в алкохолния отрасъл The Spirit Business. Не за първи път марката получава влиятелните оценки - с медали се прибира и от изданията на състезанията през 2012, 2013 и 2015 година Така за следващ път водка FLIRT се подрежда измежду най-хубавите в света.



„ Щастливи сме, че вложенията ни в най-иновативните технологии и непрекъснатите ни старания да постановяваме един първокласен бранд както на българския пазар, по този начин и на интернационалната сцена се оправдават. Приемаме премията и като отговорност и ангажимент да поддържаме високото качество на FLIRT”, разясниха от VP Brands International.

За да се подсигурява обективността на оценките да вземем за пример в The Global Vodka Masters 2017 журито подлага на „ сляпа “ дегустация топ алкохолни марки без да се въздейства от известността или известността на марките. Комисията се състои от дестилъри, публицисти, пишещи ревюта за алкохолни артикули, бармани в влиятелни хотели и водещи търговци, които дават отговор за спиртните питиета в огромни търговски вериги. Експертите са оценили мекия и уравновесен усет на водка FLIRT. Той се дължи най-много на индустриалната технология за дестилиране, която е измежду най-модерните в Европа. За положителната водка обаче е значима и главната съставна част, а при FLIRT това е зърнен алкохол, който се извлича от селектирана пшеница и минава през няколко етапи на филтриране и ферментация. На финала полученият артикул минава наново през серия от проби и изследвания, с цел да се подсигурява качеството му. Към момента водка FLIRT e една от най-разпознаваемите марки водка у нас. Тя се продава сполучливо и на над 80 външни пазара.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР