Още 11 жени са отправили обвинения срещу легендарния оперен певец

...
Още 11 жени са отправили обвинения срещу легендарния оперен певец
Коментари Харесай

Още 11 жени обвиняват Пласидо Доминго в сексуален тормоз

Още 11 дами са отправили обвинявания против именития оперен артист и диригент Пласидо Доминго в полово посягане, полов тормоз и непочтено държание, съобщи Асошиейтед прес.
Миналия месец осем певици и една танцьорка разкриха за организацията, че са били обект на полов тормоз от страна на от дълго време женения тенор, роден в Испания, в продължение на три десетилетия от края на 80-те години на предишния век. Доминго се е опитвал да ги ангажира в полови връзки на разнообразни места. Сред тях са оперни компании, в които е заемал управителни постове.
Сега други 11 дами насочат обвинявания против Доминго, който понастоящем е шеф на Лосанджелиската опера. Една от тях разкрива, че именитият тенор наложително е опипал гърдите й под роклята зад сцената. Случката датира от 1999 година Други описват, че също са били обект на нежелания домогвания от страна на Пласидо Доминго - опити да ги допира или целува.
Сценични служащи разказват по какъв начин са правили старания да предпазят млади дами от набезите на тенора, до момента в който админите са си "затваряли очите ".
В изказване говорителка на Пласидо Доминго окачествява обвиняванията като "осеяни с несъответствия ", без да навлиза в детайлности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР