Осем нелегални имигранти са задържани в хода на съвместна операция,

...
Осем нелегални имигранти са задържани в хода на съвместна операция,
Коментари Харесай

Арест за 8 бежанци и каналджия на „Тракия“


Осем незаконни имигранти са арестувани в хода на взаимна интервенция, извършена от чиновници на бранш " Престъпления, свързани с нелегално прекосяване или престояване на чужденци в страната” при ГДНП и ОДМВР – София. Действията са реализираниснощи под надзора на Районната прокуратура в Ихтиман.

В рамките на интервенцията, на 54-ти км от автомагистрала " Тракия ", наоколо до контролно-пропусквателен пункт " Траянови врата ",за инспекция е спрян лек автомобил " Опел Вектра ", ръководен от Д. Л. /28 г./, престъпно проявен и осъждан, от гр. Любимец. В автомобила са открити осем непознати жители. Те били без документи за идентичност, на забележима възраст 18-25 години, по думите им – афганистански жители.

Д. Л. е арестуван с полицейска заповед за арест за период до 24 часа, а чужденците са отведени в районно управление (на МВР) – Костенец за определяне на самоличността им. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) – Костенец, за осъществено закононарушение по член 281 от Наказателния кодекс. Работата по документирането на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

 1985937

 1985936
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР