Осем месеца след като обществената поръчка Организиране и провеждане на

...
Осем месеца след като обществената поръчка Организиране и провеждане на
Коментари Харесай

18 фирми в битка за обществена поръчка на ПУ за половин милион лева

Осем месеца откакто публичната поръчка " Организиране и осъществяване на събития, хотелско настаняване и кетъринг " на стойност половин милион лв. на ПУ " Паисий Хилендарски " бе анулирана след обява на TrafficNews, университетът към този момент е избрал нов реализатор. 18 компании са подали документи за присъединяване в поръчката, оповестена през декември 2021. Три от тях са били отстранени, защото ценовите им оферти не отговаряли на условията. Още две не са изпратили спомагателните документи, изискани от комисията. До състезанието са били позволени 13 компании.

На 18 май комисията е класирала преди всичко компанията " Еразмус Трипс България ", която е дала цена от 5 531 лв. като общ брой от единичните цени на всички услуги по количествено- стойностната сметка. На последно място са останали " Апра " ООД, чиято оферта е надалеч по- висока - 48 000 лв..

" Еразмус Трипс България " е съдружие, в борда на което влизат Георги Филипов, Боряна Пенкьовска и Полина Великова.

Решението на управлението на ПУ предстои на обжалване пред Комисия за защита на конкуренцията в 10-дневен период.Прогнозната стойност на публичната поръчка за година е 550 хиляди лв. за към 30 семинара, отвън територията на Пловдив и 10 публични събития в града. Целта е обезпечаване на логистика и организационно-техническа подготовка при провеждането им.
Логистиката и организационно-техническата подготовка включват: хотелско настаняване, обезпечаване на оборудвани конферентни зали, превоз, хранене, кафе-паузи, други съпътстващи действия.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР