Орландо Блум показа изваяна физика, докато се съблича по бельо

...
Орландо Блум показа изваяна физика, докато се съблича по бельо
Коментари Харесай

Леле, какви плочки: Орландо Блум показа уникално тяло на 46

Орландо Блум сподели изваяна физика, до момента в който се съблича по долни дрехи за изкусителна фотосесия за списание Flaunt. 46-годишният Блум открехна вратата на персоналния си живот и описа за скандалните и сложни моменти по време на връзката си с годеницата си Кейти Пери.
                             

„ Ние живеем в два разнообразни свята “, призна той. „ Понякога аз не я разбирам въобще, а неведнъж и тя мен. “

„ Случва се нещата сред нас да са прекомерно предизвикателни. Няма да неистина. Определено се борим с страстите и творчеството си “, признава той.
Кейти Пери е музикална суперзвезда, която получава заплата от 25 милиона $ от предаването American Idol.

Орландо споделя, че на двамата с Пери в никакъв случай не им е скучно и те са свързани по неповторим метод между тях.
Малко откакто се ражда щерка им Дейз, Орландо признава пред Guardian, че двамата не вършат задоволително секс, добавяйки, че „ въпреки всичко преди малко имат бебе “.

Орландо стана световна кино звезда преди повече от 20 години в ролята на елфа стрелец Леголас в трилогията " Властелинът на пръстените ", първата му работа след трагичното учебно заведение.

Неговият профил беше изстрелян още по-високо, когато той изигра Уил Търнър във филмовата поредност „ Карибски пирати “.

За последната си фотография в списанието той театралничи стихия в Missoni, в това число няколко фотоси с отворена горна част, където се разкрива изваяният му торс.
                             

Той демонстрира на почитателите си коремните си мускули на дъската за пране, както и дребната фотография на слънцето, която си е татуирал.

На различен кадър той показва своите хипнотизиращо мускулести ръце в транспарантно горнище Lanvin без ръкави с верига. 

Да напомним, че Кейти и Орландо станаха двойка през 2016 година, а през август 2020 година, в разгара на ковид, те посрещнаха щерка си Дейзи.

Орландо беше в Прага, снимайки Carnival Row, когато пандемията от ковид стартира да се популяризира по света - само че той остана спокоен.

„ Слушайте, въобще не се опасявам от това нещо “, сподели той на шефа на Amazon Studios Джен Салке малко преди да бъде подложен в изолираност.

Той се озова в карантина с Кейти, която беше бременна по това време, и до момента в който се изолираше, усети страха на всички места към себе си, подбуден от новият чужд тогава вирус.
Актьорът от „ Небесното царство “ показа, че „ изпитва този боязън към себе си и не желае да го одобри “.

Докато се бори с възходите и паденията на славата, той е на мнение, че има доста конкуренция в промишленост, само че в никакъв случай не се е опитвал да се състезавам с някой различен с изключение на със себе си.

През 2009 година, откакто скандалният Bling Ring открадна сбирката му от часовници на стойност 500 000 $, в това число няколко редки Ролекса, Орландо взема решение да вземе нещата в свои ръце и да се пробва да върне имуществото си. Мисията е сполучлива.
„ Можете да извършите филм за това по какъв начин си връщам часовниците – срещнах някои в действителност забавни герои по пътя. “

Пред Flaunt той споделя:

„ Сега се усещам на мястото си. Вече имам богат насъбран опит, който получих с течение на времето. “

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР